Hýll a DAC kapujában

Bécs. A hét végén Bécsben, a százesztendős Vienna tornáján vendégszerepelt a II. ligás dunaszerdahelyi labdarúgócsapat. A péntek esti elődöntőben a Rapid volt a csallóköziek ellenfele. A bécsi zöld-fehérek kezdték ugyan a gólgyártást, ám a vendégek még az első játékrészben megszerezték egyenlítő találatukat.

Bécs. A hét végén Bécsben, a százesztendős Vienna tornáján vendégszerepelt a II. ligás dunaszerdahelyi labdarúgócsapat. A péntek esti elődöntőben a Rapid volt a csallóköziek ellenfele. A bécsi zöld-fehérek kezdték ugyan a gólgyártást, ám a vendégek még az első játékrészben megszerezték egyenlítő találatukat. „Fabuľa szabadrúgása a kapufán irányt változtatva a berobbanó Mohsen elé pattant, aki közelről kiegyenlített. Mivel az eredmény a mérkőzés végéig már nem változott, büntetők döntötték el, ki kerül a döntőbe. A mieink jobban bírták az idegek csatáját, végeredményben 4:3-as győzelemmel jutottonk a fináléba” – elevenítette fel a párharc legfontosabb mozzanatait František Lunák, a DAC csapatvezetője. A másik ágon a Sportklub vette sikerrel az akadályt, melynek a tornát szervező Vienna látta kárát.

A szombati döntő legelején szerzett találatának köszönhetően a Sportklub szerzett elsőséget. A dunaszerdahelyiek is jól helytálltak, második helyük sikernek számít. A sárga-kékeknél ezúttal is néhány erősítésként kiszemelt futballista lépett pályára, közülük elsősorban az Inter kapuskiválósága, Miroslav Hýll érdemel említést. Rajta kívül még a horvát csatár Frano Antonio (NK Zagreb), valamint az örmény Karanyan fivérek álltak csatasorba.

Értesüléseink szerint ma érkezik Dunaszerdahelyre a klub iráni tulajdonosának bécsi képviselője, hogy a csallóközi vezetőkkel egyeztessen a költségvetésről, bajnoki célkitűzésekről. Csak ezt követően szerződtethetnek új játékosokat a klubvezetők. Ami az előkészületi mérkőzések menetrendjét illeti, szerdán a III. ligás Jaslovské Bohunice csapatát fogadja, szombaton pedig az élvonalbeli Púchov otthonában szerepel a DAC. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?