Horký a Honvéddal edz

Bacsfa. Csatárhiány van Bacsfán, s a klubvezetők elsődleges célkitűzése a téli szünetben a támadósor megerősítése – tudtuk meg Németh Jenőtől, a második ligás bacsfai futballcsapat menedzserétől.

Bacsfa. Csatárhiány van Bacsfán, s a klubvezetők elsődleges célkitűzése a téli szünetben a támadósor megerősítése – tudtuk meg Németh Jenőtől, a második ligás bacsfai futballcsapat menedzserétől. Az őszi idény végén Kapráľnak és Lopúnak is távoznia kellett az együttesből, s mivel Tomčák is visszatért az Interbe, a bacsfaiak kénytelenek voltak csatár után nézni. Németh Jenő elmondása szerint Jozef Majoroš érkezése biztosra vehető – az egykori válogatott játékos ingyen igazolható, s fél évre ír majd alá. Tibor Jančula szintén Bacsfán folytatja majd, de rajta egyelőre még meglátszik a hosszabb kihagyás.

Nem lesz a Budapest Honvéd FC játékosa Jozef Pukalovič, legalábbis a tavaszi idényben még nem. A középpályás próbajátékon járt a kispestieknél, akikre a hírek szerint jó benyomást tett, ám végül abban állapodtak meg, hogy nyárig Bacsfán marad a játékos, s amennyiben a Honvéd feljut az élvonalba, szerződtetik. Pukalovič után a magyar másodosztály listavezetőjéhez utazott Marcel Horký is, aki biztosan nem a csallóközieknél folytatja tavasszal. Horkýt Ivan Kováč pótolhatja (a játékos a 2002/2003-as szezonban a Púchov csapatában 15 meccsen 3 gólt lőtt), s legalább két élvonalbeli támadó érkezése várható még.

A bacsfaiak a héten Sopronban játszottak előkészületi meccset, melyen 3:1-es vereséget szenvedtek az élvonalbeli Matáv Soprontól; egyetlen góljukat Szíjjártó László szerezte. (jgj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?