A vb süket macskája újabb orosz győzelmet jósolt

A vb süket macskája
Moszkva |

Ismét Oroszország válogatottjának győzelmét jósolta meg kedden Achilles, a szentpétervári Ermitázs süket macskája.

 

A macska a világhírű művészeti gyűjteménynek otthont adó Téli Palota 116-os (a Fekete-tenger északi partvidékének kultúráját bemutató termében) az egyiptomi és az orosz zászlóval jelölt etetőtál közül az utóbbit választotta. Az adag elfogyasztása után átballagott a másik edényhez, de a múzeum munkatársai addigra már hivatalosan rögzítették, hogy Achilles a rendező ország labdarúgóinak győzelmét jövendölte meg.

 

A kandúr a tavalyi Konföderációs Kupa mérkőzései óta "dolgozik" orákulumként. A vb nyitómérkőzése szintén előtt az orosz tálból evett, amivel megjövendölte, hogy Sztanyiszlav Csercseszov együttese elbánik majd a szaúdiakkal. Így is lett, a házigazdák 5-0-ra nyertek a csütörtöki nyitómeccsen.

Achilles azt is helyesen találta el, hogy Irán le fogja győzni Marokkót. Az eredmény 1-0 lett a perzsák javára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?