Hetényben padlóra küldték a naszvadiakat

Hetény/Naszvad. Tíz gól született a komáromi járási rangadón.Érdekfeszítőnek ígérkezett a naszvadiak hetényi vendégjátéka, miután a nyitófordulóban mindkét alakulat elvérzett. A nyugat-szlovákiai V.

Hetény/Naszvad. Tíz gól született a komáromi járási rangadón.

Érdekfeszítőnek ígérkezett a naszvadiak hetényi vendégjátéka, miután a nyitófordulóban mindkét alakulat elvérzett. A nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában háromszáz néző előtt játszott járási összecsapásán a vendégek igazi rakétarajtot vettek, alaposan megtréfálták hetényi ellenfelüket, és már a hetedik percben Haris Károly és Dibúz Erik találata után 0:2-t mutatott az eredményjelző. Ám a hazaiak időben észbe kaptak, és az első félidő már az ő vezetésükkel zárult. Aztán amire csak kevesen gondoltak az elején, a vendégek megalázó 8:2-es vereséggel távoztak Hetényből.

„Nagyon szoros meccsre számítottam, mondtam is a naszvadi Haris Károly barátomnak, hogy aki talál egy gólt, az megnyeri a bajnokit. Szerencsére teljesen máshogy alakultak a dolgok. Ellenfelünknek hatalmas mázlija volt, hiszen egy szögletrúgás után beakadt a labda Ruháš Dominik hálójába, majd egy kontrából szaporították góljaik számát. A második játékrészt úgy kezdtük, hogy a találkozó még nem dőlt el, és egy picurka góllal be kell biztosítani a győzelmünket. Aztán adtunk még ötöt. Az idény előtti előkészületi mérkőzéseken felemás eredményeket értünk el, és teljesítményünk is meglehetősen hullámzó volt. Annál inkább örülök a mostani sikerünknek. A mezőny legjobbjának kétségkívül Maríkovec Gábor bizonyult, aki küzdött, űzte, hajtotta társait, s mindemellett két gólra is futotta erejéből. Új szerzeményünk, Blaho Roland, aki ez idáig a bátorkeszieket erősítette, is jól mutatkozott be, három alkalommal talált be Slávik Gábor kapujába” – nyomatékosította Lucza Zoltán, a hetényiek tapasztalt játékosa.

A naszvadiakat érzékelhetően meglepte a szélsebesen szerzett kétgólos előny, sőt ,egy tisztának tűnő lövőhelyzetet sem vállaltak be a csatárok. Innentől kezdve percről percre egyre bizonytalanabbá váltak, és nem voltak képesek elkerülni a vereséget. „Nem mentség számunkra, hogy Czibor Dávid és Varga Marián sérüléssel bajlódik, Csontos Dávid pedig nyaralását tölti. Játékosaink nagy része fáradtnak tűnt, és 4:2 után teljesen elment a meccs. Két-három csapattársam kérte is, hogy inkább cseréljem le őket. S bár az ellenfél példamutatóan harcolt és egyre jobban belejött a játékba, mi tálcán kínáltuk fel magunkat. A hétvégén a tardoskeddieket fogadjuk, és kárpótolni szeretnénk szurkolóinkat a csúfos vereség után” – fejtette ki véleményét a történtekről Molnár Attila naszvadi játékosedző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?