Hengereltek a bakaiak

Baka. Fölényes győzelmet arattak a vasárnapi focimatinén a bakaiak a gútaiak elleni összecsapáson, melynek első két találatát a vendégek szerezték. Máté Zsolt góljával vezettek, Záhoran öngóljáva egyenlítettek a Vág-partiak.

Ködös időben hazai támadásokkal indult a mérkőzés. Meglepetésre mégis a vendégek jutottak vezetéshez a 10. percben. Máté Zsolt mintegy 18 méterről leadott lövése a jobb alsó sarokban kötött ki. A Szaban-legénység csakhamar kiegyenlített. A 15. percben Molnár Krisztián bal oldalról a vendégek kapuja elé ívelt, a menteni igyekvő Záhoran balszerencséjére a labdát saját kapujába rúgta. A folytatásban már a nagy kedvvel futballozó csallóköziek játszották a prímet. A 24. percben szögletet végeztek el a hazaiak, Turza az ötösről a vendégkapus kezei között a hálóba fejelt. A gútaiak erejéből csupán szórványos ellentámadásokra futotta. A 38. percben a pontrúgások mestere, Najman növelte a favorit előnyét. A hazaiak játékosa szögletből talált Horváth kapujába, aki ennél a mozzanatnál nagyot hibázott. Milan Srňanský, a vendégek edzője a szünetben cseréket eszközölt az összeállításban. A friss erők közül elsősorban Snop volt elemében, aki több alkalommal is zavart keltett a hazaiak tizenhatosában. A gólgyártást az 51. percben a hazaiak folytatták, akik ügyes kombinációval késztették statisztaszerepre az ellenfelet. Ďuriš gólpasszából az 51. percben az agilis Berényi húzott hasznot. Kilenc perc elteltével Berényi puskázta el a ziccert, aki két méterről a kapu fölé durrantott. A 68. percben Pozor talált a vendégek kapujába. A 70. percben Snop szépíthetett volna, ballábas lövését azonban Mautner remek mozdulattal hárította. A 83. percben Zima ugyan ismét a gútaiak kapujába célzott, ám a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot. Két perccel a találkozó befejezése előtt Máté Zsolt Snopot szöktette, ám a cserejátékos lövése a jobb kapufa mellet hagyta el a pályát. Megérdemelten nyertek a bakaiak, akik egyébként nehezményezik, hogy a 13. fordulóból elhalasztott nagyölvedi találkozójukat a szövetség illetékeseinek döntése alapján, október 27-én (szerda) 14 órai kezdettel kell pótolniuk. Ma még csak nem is sejtik, kikre számíthatnak a munkaviszonyban lévő játékosaik közül...

BAKA–KOLÁROVO 5:1 (3:1). Gólok: Záhoran (15.– öngól), Turza (24.), Najman (38.), Berényi (51.), Pozor (68.), ill. Máté Zsolt (10.). Sárga lap: Najman, Turza, ill. Snop. Játékvezető: Kútny, 250 néző. BAKA: Mautner– Berényi, Soós Tamás, Soós Tivadar, Matus, Pozor, Molnár (72. Soós Tibor), Najman, Turza, Ďuriš (67. Németh Norbert), Oravec (Zima). KOLÁROVO: Horváth–Máté Péter, Nagy, Záhoran, Kiss, Németh Krisztián (46. Snop), Rehák (62. Vajda), Máté Zsolt, Tóth, Csillag, Németh Péter (46. Rajčány). (si)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?