Hatot kaptak, kevesen maradtak a hetényiek

Veľký Ďur/Hetény. Súlyos vereségbe futottak bele a kiesés ellen küzdő hetényiek. A nyolcadik helyen tanyázó Veľký Ďur 6:0 arányban legyőzte őket a nyugat szlovákiai V. liga keleti csoportjának mérkőzésén. Az összecsapás viszont a 79.

Veľký Ďur/Hetény. Súlyos vereségbe futottak bele a kiesés ellen küzdő hetényiek. A nyolcadik helyen tanyázó Veľký Ďur 6:0 arányban legyőzte őket a nyugat szlovákiai V. liga keleti csoportjának mérkőzésén. Az összecsapás viszont a 79. percben félbeszakadt, így folytatás a zöldasztalnál.

„Alaposan elrontottuk az egészet. Szerettünk volna egyenrangú ellenfelei lenni a vendéglátóknak, ám ez nem sikerült. A kapu előtt a hazaiak voltak fürgébbek és határozottabbak. Számunkra az sem mentség, hogy sérülések és betegségek miatt bizony eléggé rövid volt a kispad – tájékoztatott Lucza Zoltán, a hetényiek tapasztalt labdarúgója. – Kovács Tamás és Csintalan Gábor szövegelés miatt idő előtt mehetett zuhanyozni, sajnos a bíró túl szigorú volt a kiállításuknál. Aztán jött, amire nem számítottunk. Jómagam lábizomhúzódást szenvedtem, Lévai Lajos pedig erős lágyéktáji fájdalmakat érzett. Egyikünk sem tudta folytatni a mérkőzést.” Nem sokkal később a csereként beállt Marikovec Gábor is megsérült, ezáltal a csapat létszáma hét alá csökkent. A szabályok értelmében a játékvezető idő előtt véget vetett a találkozónak.

„Tartottunk az ellenféltől, mivel az előző fordulóban a hetényiek magabiztos játékkal kétgólos vereséggel küldték haza a listavezető kozárovceieket. A feszélyezettség azonban hamar eltűnt játékosainkból, és az első perctől kezdve a győzelemre hajtottunk, aminek hamar meg is lett az eredménye. Többet vártunk a vendégektől, akik nem is igen kerültek gólhelyzetbe. A történtek után békességben váltunk el egymástól” – tette hozzá Jančo János, a Veľký Ďur vezetőségi tagja.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?