Gyarapodó szepsi sikerek

Eperjes/Szepsi. Tóth László és fiatal diáktanítványai is eredményesen bunyóztak a kickbox Szlovák-kupa hétvégi, első tornáján. A szepsiek mestere mind light-con-tactban, mind semi contactban győzött a 71 kilósok között. „Meglepődtem, milyen könnyen ment a versenyzés, pedig előtte fáradtnak éreztem magam.

Eperjes/Szepsi. Tóth László és fiatal diáktanítványai is eredményesen bunyóztak a kickbox Szlovák-kupa hétvégi, első tornáján. A szepsiek mestere mind light-con-tactban, mind semi contactban győzött a 71 kilósok között. „Meglepődtem, milyen könnyen ment a versenyzés, pedig előtte fáradtnak éreztem magam. Szombaton egyszerűen nem volt gond nyerni. Fiatal védenceim még keveset edzettek, nagyon az idény elején járunk, s ehhez képest elégedett lehetek teljesítményükkel” – summázott Tóth László.

A szepsi klub dobogósai (16 éves korig), 35 kg: Fehér Dávid 2. light contact, 3. semi contact; 40 kg: Fehér János 1. semi és light contact; 45 kg: Bača Dániel (mindhárman debrődiek) 1. semi contact; 55 kg: Balla Attila (szepsi) 2. ligt és semi contact; 51 kg: Polyák Ferenc 2. light és semi contact; Polyák János (mindketten somodiak) 3. light és semi contact. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?