Sport

Gyakrabban játszanak, Érsekkétyen is nyertek a nagyölvediek

Érsekkéty | A tragikus körülmények között elhunyt egykori két labdarúgójukra, Bohák Bélára és Csicsman Csabára emlékezve futballoztak az érsekkétyi öregfiúk a nagyölvediekkel.
Ábel Gábor

2019. június 18. 12:39

Felsorakoztak a csapatok (sárga felsőben a nagyölvediek) ⋌(Képarchívum)

A vendégek a meccs elejétől kezdve támadásban és védekezésben is jobbak voltak, és teljesen megérdemelten 5:1 arányban nyertek. Arról nem is beszélve, hogy Varga Szilárd, az érsekkétyiek kapusa több góltól mentette meg csapatát.
Sloboda József már az elején vezetéshez juttatta a nagyölvedieket, majd a nemrég még a III. ligában szereplő Balog Gyula lőtt egy szép gólt. A félidei szünet után Hrabovszki Attila kétszer és Bori Milan egyszer találta a hálóba. Az öt gólra a hazaiak csak Gubík Arnold találatával tudtak válaszolni.


A vendégek összeszokott csapat benyomását keltették. Nem csoda, hiszen tavasszal már tizenkét lejátszott mérkőzés van a hátuk mögött. Rendkívül magabiztosnak tűnt az egyetlen női játékos, Sloboda Janka, aki a védelemben nyújtott kiemelkedőt. Említést érdemel, hogy a fociünnepre épp hogy csak összeállt a hazai gárda, még az eredetileg kijelölt játékvezető is kénytelen volt pályára lépni. Mellesleg mindkét alakulatnál akadtak olyan focisták, akik akár a fiatalabbak bajnoki küzdelmeibe is bekapcsolódhatnának.


A győzteseknél szerepelt Mácsadi István, az érsekújvári Coop Jednota fogyasztási szövetkezet elnöke is. A hatvanon felüli labdarúgó magabiztos, könnyed játékkal hívta fel magára a szurkolók figyelmét. „Alig voltam tizenhat esztendős, amikor már a felnőttcsapatot erősíthettem. Középiskolás koromban Kassán az I. ligás ifik keretének voltam a tagja. Korán, 28 évesen szögre akasztottam a csukát, és a hivatásomnak szenteltem az életemet. Az öregfiúknál kitűnő közösség formálódott, hetente két alkalommal is kiskapuzunk. A pályán töltött perceket kikapcsolódásnak és gondűzésnek tekintem” – nyilatkozta Mácsadi István.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová magyarok között töltötte napját

Čaputová magyarul posztolt Gombaszögről

Korábban lényegesebben befogadóbb volt a világ

Ha jól választ, a nagy melegben az étel is hűsíthet

Kellemetlen: véletlenül rossz házba tört be a NAKA

Melegkiütés vagy napallergia?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?