Gyakrabban játszanak, Érsekkétyen is nyertek a nagyölvediek

érsekkettyi öregfiúk
Érsekkéty |

A tragikus körülmények között elhunyt egykori két labdarúgójukra, Bohák Bélára és Csicsman Csabára emlékezve futballoztak az érsekkétyi öregfiúk a nagyölvediekkel.
 

A vendégek a meccs elejétől kezdve támadásban és védekezésben is jobbak voltak, és teljesen megérdemelten 5:1 arányban nyertek. Arról nem is beszélve, hogy Varga Szilárd, az érsekkétyiek kapusa több góltól mentette meg csapatát.
Sloboda József már az elején vezetéshez juttatta a nagyölvedieket, majd a nemrég még a III. ligában szereplő Balog Gyula lőtt egy szép gólt. A félidei szünet után Hrabovszki Attila kétszer és Bori Milan egyszer találta a hálóba. Az öt gólra a hazaiak csak Gubík Arnold találatával tudtak válaszolni.


A vendégek összeszokott csapat benyomását keltették. Nem csoda, hiszen tavasszal már tizenkét lejátszott mérkőzés van a hátuk mögött. Rendkívül magabiztosnak tűnt az egyetlen női játékos, Sloboda Janka, aki a védelemben nyújtott kiemelkedőt. Említést érdemel, hogy a fociünnepre épp hogy csak összeállt a hazai gárda, még az eredetileg kijelölt játékvezető is kénytelen volt pályára lépni. Mellesleg mindkét alakulatnál akadtak olyan focisták, akik akár a fiatalabbak bajnoki küzdelmeibe is bekapcsolódhatnának.


A győzteseknél szerepelt Mácsadi István, az érsekújvári Coop Jednota fogyasztási szövetkezet elnöke is. A hatvanon felüli labdarúgó magabiztos, könnyed játékkal hívta fel magára a szurkolók figyelmét. „Alig voltam tizenhat esztendős, amikor már a felnőttcsapatot erősíthettem. Középiskolás koromban Kassán az I. ligás ifik keretének voltam a tagja. Korán, 28 évesen szögre akasztottam a csukát, és a hivatásomnak szenteltem az életemet. Az öregfiúknál kitűnő közösség formálódott, hetente két alkalommal is kiskapuzunk. A pályán töltött perceket kikapcsolódásnak és gondűzésnek tekintem” – nyilatkozta Mácsadi István.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?