Griezmann öt évre aláírt a Barcelonához

Barcelona |

Az FC Barcelona bejelentette Antoine Griezmann világbajnok francia labdarúgó szerződtetését.

A katalán együttes pénteki tájékoztatása szerint a 28 éves támadóval öt évre szóló megállapodást kötöttek, a szerződése 800 millió eurós kivásárlási záradékot tartalmaz.

Griezmann május közepén jelentette be, hogy öt év után elhagyja az Atlético Madridot, amelyben nemzetközi klasszissá vált, Bajnokok Ligája-döntőt játszott és az Aranylabda-szavazáson a legjobb három jelölt közé került. Sajtóhírek szerint akkor szóban már elkötelezte magát a spanyol bajnokcsapathoz.

A Barcelona tavaly is nagy erőket mozgósított a 72-szeres válogatott csatár megszerzéséért, akkor azonban Griezmann a fővárosban maradt, ahol 2023-ig meghosszabbította szerződését. A támadó 200 millió eurós kivásárlási ára július elsején 120 millióra csökkent, amelyet a katalánok kifizettek.

A spanyol lapok szerint a brazil Philippe Coutinho és a francia Ousmane Dembélé után Griezmann a Barcelona harmadik legdrágább vétele. Előbbi két labdarúgóért a Liverpoolnak 135 millió, míg a Borussia Dortmundnak 125 millió eurót fizettek a katalánok.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?