Gondban a nagymegyeriek, javulóban az alsószeliek

Nagymegyer/Alsószeli. Az alsószeliektől hazai pályán elszenvedett súlyos vereséget (0:4) csúfos kudarcként élték meg a tavasszal még a III. ligában játszó csallóköziek szurkolói.Gútán 3:0-ás győzelemmel rajtoltak el a nagymegyeriek, akik ősztől a nyugat-szlovákiai IV.

Nagymegyer/Alsószeli. Az alsószeliektől hazai pályán elszenvedett súlyos vereséget (0:4) csúfos kudarcként élték meg a tavasszal még a III. ligában játszó csallóköziek szurkolói.

Gútán 3:0-ás győzelemmel rajtoltak el a nagymegyeriek, akik ősztől a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában küzdenek a pontokért. A hasonlóan eredményes folytatás azonban elmaradt, a 6. fordulót követően egy győzelem, két döntetlen és három vereség a termálosok mérlege. Legutóbb otthon kaptak négyet.

„Nem a feljutást tűztük ki célul a rajt előtt, ennek ellenére a gyengécske produkció, a pontvesztések engem is nagyon megviseltek. Anyagi problémáink nincsenek, a város és a termálfürdő támogatásának köszönhetően a játékosok és a szakmai stáb tagjai időben megkapják a juttatásokat. Az edző szakmai felkészültségével sincs probléma. Gútai győzelmünk után Garamkálnán ikszeltünk, ott szerencsénk volt. A kudarc ízű párharcokat elemezve viszont az a véleményem, hogy egyik esetben sem játszottunk rosszabbul ellenfelünknél. Egyéni hibákból, rövidzárlatokból kapjuk a gólokat. Hiányzik a jobb koncentráció, a tűz, az odaadás. Szurkolóink zúgolódnak. Jogosan. Nehéz sorozat előtt állunk, ennek ellenére javulásra számítok” – értékelt, bizakodott Ivan Bobkovič, a tabella 14. lépcsőfokán tanyázó nagymegyeriek klubelnöke.

Az alsószeliek az idény elején kudarcot kudarcra halmoztak, zsinórban négyszer buktak. „Rövid volt a felkészülési időszak, ugyanis nálunk változásokra került sor a játékoskeretben. A nyári szabadságok keresztezték az edzőnk csapatépítési elképzeléseit. Mondhatni teljesen megújult a középpályás alakzatunk, a fiatalokra építünk. A nyitányon a nagysurányiaktól kaptunk ki 4:2-re, megérdemelten. Felsőbodokon, búcsúkor, balszerencsés góllal vesztettünk 0:1-re. A Čeľadice elleni találkozón a mieink görcsös igyekezete az ellenfél malmára hajtotta a vizet, s 2:4 lett a vége. Tovarníkyban közel egy órán át nálunk volt az előny, három ziccert is kihagytunk, s a hazaiak hét perc alatt háromszor is betaláltak” – ecsetelte negatív sorozatukat Škúci Richárd, az alsószeliek klubelnöke.

Az 5. fordulóban megtört a jég: 2:0 arányban fektették két vállra a Hrušovany csapatát. „A folytatásban Nagymegyeren javunkra vált, hogy a termálosok kinyitottak, szellősen védekeztek. Büntetőt is hibáztak. Szerintem már kilábaltunk a gödörből, elkezdhetjük a felzárkózást a középmezőnyhöz” – fogalmazott az alsószeliek tisztségviselője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?