Gőgh egyelőre klub nélkül

Dunaszerdahely. Gőgh Árpádnak július végétől nincs egyesülete. A 29 esztendős középpályás jelenleg a dunaszerdahelyi futballcsapattal gyakorol. Egy ideig úgy tűnt, hogy Győr után továbbra is az NB I-ben kergeti a labdát, az Újpest tesztelte, ám végül nem jött létre a megállapodás.

Gőgh Árpád (balról) egy éve még a Slovanban futballozottM. Nagy László felvételeiJanuárban úgy látszott, révbe ér-tél, három és féléves szerződést kötöttél a Rába-parti együttessel. Mi az oka az idő előtti szakításnak?

Ezt én is szeretném tudni. A szerződésemben volt egy kitétel, mely szerint a klub hat hónaponként átértékelheti a megállapodást, s ezt minden magyarázat nélkül felbonthatja. Egyáltalán nem értem, miért menesztettek, hiszen a lapok osztályzatai alapján a csapat hatodik legmagasabban értékelt futballistája voltam... Egyébként velem együtt a másik szlovák légióst, Marek Krejčít is elküldték.

Mikor tudtad meg a rossz hírt?

Július huszadikán nyugodtan készülődtem az első edzésre, öt perccel a gyakorlás előtt félre hívtak a vezetők, s közölték, úgy döntöttek, hogy a továbbiakban nem számítanak rám. Először azt hittem, tréfálnak velem. Azonban gyorsan kiderült, egyáltalán nem vicceltek. Idő kellett, míg felfogtam, mi is történt.

Röviddel később az újpestiek érdeklődtek irántad.

Ladislav Molnár vezetőedző invitált a Megyeri útra, a Görögország felé kacsingató Korolovszkyt kellett volna pótolnom. Több tréningen és egy ausztriai előkészületi mérkőzésen szerepeltem. Végig-játszottam a 9:0-ás győzelemmel zárult találkozót. Az összecsapás után az edzők és a vezetők is dicsérték a játékomat. Azt mondták, nyugodtan hagyjam a holmimat az öltözőben, mert szerződtetnek. Aztán több mint egy hét múlva telefonon közölték, mivel Korolovszky maradt, így mégsem kellek. Lógó orral mentem Budapestre a dolgaimért.

Rövid ideig tartott a győri légióskodás Jelenleg Dunaszerdahelyen gyakorolsz.

Köszönöm Szaban Tibor edzőnek, hogy a DAC csapatával tréningezhetek. Nem tagadom, eléggé el vagyok keseredve, ugyanis Európában már lejárt az átigazolási időszak, már csak Ázsiába lehet szerződni. ĺgy könnyen lehet, hogy januárig klub nélkül maradok. Elképzelhető, hogy amatőrként folytatom.

Az meg sem fordult a fejedben, hogy visszatérsz a sárga-kékekhez?

Dehogynem. Azonban a csallóközi vezérkar eddig még nem jelezte, hogy esetleg segíthetnék a II. ligás csapatnak.

Tavaly ősszel, miután eljöttél a pozsonyi Slovantól, Bacsfán játszottál.

A III. ligás újonc menedzsere elkérte a telefonszámom, de eddig még nem jelentkezett...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?