Gall kakas a trónon

Pozsony. Francia győzelemmel ért véget a szombaton megrendezett akrobatikus rock and roll Európa-bajnokság. A nem kis számú lelkes nézősereg izgalmas dön-tőnek lehetett szemtanúja. A pa-pírformának megfelelően, a fináléban a két francia, és az orosz páros versengett az elsőségért.

Pozsony. Francia győzelemmel ért véget a szombaton megrendezett akrobatikus rock and roll Európa-bajnokság. A nem kis számú lelkes nézősereg izgalmas dön-tőnek lehetett szemtanúja. A pa-pírformának megfelelően, a fináléban a két francia, és az orosz páros versengett az elsőségért. Végül a Carlos Estevez, Sandie Lille-Palette duó vitte el a pálmát. A kötelező formagyakorlatok mellett a szabad programban is a legtechnikásabb, szemre legtetszetősebb összeállítással rukkoltak elő és megérdemelten nyertek. Jól hajráztak a németek. A másik francia páros mögött a harmadik helyre „szaltóztak” be. A juniorok a Világkupa sorozat küzdelmein belül mutatkoztak be. Itt a németek győztek. „Magas színvonalú kontinensviadalt láthattak a nézők. Csalódás számomra, hogy egy szlovák páros sem jutott a döntőbe. Eddig hazai pályán mindig sikerült érmet szerezni” – mondta szomorúan Stanislav Kočiš, a válogatott edzője. Eredmények: A kategória: 1. Estevez, Lille-Palette, 2. Chardenoux, Delebecque (mind franciák), 3. Di Giovanni, Lameli (németek). Junior VK: 1. Nissl, Wild (németek), 2. Softic, Mesanovic (bosnyákok), 3. Nagy, Benkő (magyarok). (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?