Gálaelődás Zsolnán

Zsolna. Kitűnő meccset láthattak a nézők Zsolnán! Főleg a hazai bajnokcsapat játszott kirobbanó formában, és nagy arányú győzelme teljesen megérdemelt. És a ligetiek? Védelmük csapnivalóan játszott, és ha a hazaiak jobban céloznak, több gólt is rúghattak volna.

Zsolna. Kitűnő meccset láthattak a nézők Zsolnán! Főleg a hazai bajnokcsapat játszott kirobbanó formában, és nagy arányú győzelme teljesen megérdemelt. És a ligetiek? Védelmük csapnivalóan játszott, és ha a hazaiak jobban céloznak, több gólt is rúghattak volna. Kétgólos hazai vezetésnél az Artmedia is betalált, de a partjelző beintésére a játékvezető les címén érvénytelenítette a gólt.

,,Nagyon vártam már a mai meccset, mert a bajnokkal mindig jó találkozót szoktunk játszani – nyilatkozta Vladimír Weiss, a ligetiek mestere, majd folytatta: – Az öltözőben elhangzottakból semmit sem valósítottak meg a pályán. Védenceim igazán gyengén futballoztak. Remélem, jókor jött a kijózanító pofon!“

Ugyanolyan jó teljesítményt nyújtott a bajnokcsapat, mint a Dinamo Bukarest elleni BL-meccsen. Egyetlen különbséggel: amíg szerdán helyzetei sokaságát elpuskázta, az Artmedia ellen ötször vette be Čobej kapuját. Élményszámba ment Čišovský és Pečalka távolról lőtt bombagólja. A hazai nézők többször felállva tapsoltak! ,,Örülök, hogy győzelemmel rajtoltunk az új bajnoki idényben. Remélem, maradt még gól a fiúk lábában a szerdai, bukaresti BL-visszavágóra” – nyilatkozta Ladislav Jurkemik, a zsolnaiak mestere. (at)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?