Fújni kell a Fradi-indulót

Budapest. Joggal hitték azok a ferencvárosi szurkolók, akik korábban látták Marijan Vlak, Sztanko Poklepovics, Csank János, és Garami József edzéseit, hogy számukra már sok újdonsággal nem szolgálhatnak az Üllői úti gyakorlások. Tévedtek.

Budapest. Joggal hitték azok a ferencvárosi szurkolók, akik korábban látták Marijan Vlak, Sztanko Poklepovics, Csank János, és Garami József edzéseit, hogy számukra már sok újdonsággal nem szolgálhatnak az Üllői úti gyakorlások. Tévedtek. Pintér Attila edző a gyakorlások levezénylése során nem csupán arra figyel, hogy a játékosok erőnlétét növelje, hanem fontosnak tartja, hogy a labdarúgókban tudatosítsa, nekik teljes szívükből kell a Fradiért küzdeniük

Korábban is a pontosság és a fegyelem jellemezte a ferencvárosi labdarúgókat, ám Pintér Attila érkezése óta még nagyobb hangsúllyal bír a klub címerében is fellelhető három E – azaz: erkölcs, erő, egyetértés. A zöld-fehérek korábbi 20-szoros válogatott hátvédje előbb az öltözőben szeretné egységes csapattá formálni a Fradit, vagyis a szándékai szerint, a játékosok ne csak társként, hanem barátként is tiszteljék, segítsék egymást. Ehhez gyakorlati segítséget is ad a szakember.

Nagyot néztek a drukkerek, hogy a bemelegítés előtt az edzők és a játékosok egymás kezét fogva kört alkottak, és csaknem egy percen át – ki meditálva, ki imádkozva – csendben készültek fel a gyakorlásra.

Pintér Attila nem csupán edzéseket vezet, hanem próbálja elhitetni a játékosaival, milyen fontos a zöld-fehér színekben szereplő profiknak a fanatizmus, az egység. E törekvését jól bizonyítja, hogy a Fradi-indulót tartalmazó CD-ket is kiosztotta már az öltözőben, és bejelentette, egy hónap múlva valamennyi labdarúgótól – a külföldiektől is – elvárja, hogy betéve fújják a dalt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?