Formahanyatlás, nincs hajtás

Dunaszerdahely. A bacsfaiak és a Slovan ellen sziporkázott, szombaton viszont eseménytelen meccsen vesztett újabb három pontot hazai pályán a DAC a pozsonyi Rapid ellen (0:1). A hazaiak játékából hiányzott a lelkesedés, a szikra.

A színfalak mögött azt rebesgetik: késnek a fizetések, tiltakozásuknak adtak nagyobb nyomatékot harmatgyenge játékukkal a csallóköziek.

„Tíz-tizennégy napos késedelem még nem lehet ok arra, hogy csapnivaló teljesítményt nyújtson a csapat. Két kivételtől (Buka, Kundra) eltekintve ugyanis a többiek, beleértve a cserejátékosokat is, nagyon halványan futballoztak. A nyitraiak ellen megemelt prémiummal igyekeztünk őket ösztönözni, mégis súlyos vereséget szenvedtünk a listavezetőtől” – igyekezett kizárni az anyagiak szerepét a meccset befolyásoló tényezők közül Štefan Horný, a dunaszerdahelyiek vezetőedzője.

De vajon mivel magyarázza védencei vergődését? „Az önbecsülés, a lelkesedés hiányával. Néhányuknál formahanyatlást tapasztaltam, ám a szűk, híg játékoskeret nem teszi lehetővé, hogy csereemberekkel próbáljam őket helyettesíteni. Már a sérült, eltiltott labdarúgó pótlása is nagy gondot okoz. Négy kezdőjátékosunknak három sárga lapja van, értelemszerűen kerülik a kemény párharcokat. Mások viszont a bajnoki végén száraz mezben jönnek le a pályáról...” – kesergett a sárga-kékek szakvezetője a vesztes csata után. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?