Folytatódik-e a hodosi focicsoda?

Hodos. Ma újabb futballünnepre ébred a csallóközi település, ahol a labdarúgó Szlovák-kupa (Slovnaft Cup) 4. fordulójában a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának hazai újonca a II.

Hodos. Ma újabb futballünnepre ébred a csallóközi település, ahol a labdarúgó Szlovák-kupa (Slovnaft Cup) 4. fordulójában a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának hazai újonca a II. ligás Spišská Nová Ves csapatát fogadja.

A DAC egykori játékosa, Rostislav Prokop által irányított vendéglátók a légiek és a galgóciak elleni idegenbeli győzelmet követően újabb álomhatárt léptek át azzal, hogy a kupasorozat előző fordulójában a második vonalban szereplő Pohronie alakulatát búcsúztatták. A szerdai mérkőzés kezdési időpontja eltér a hivatalostól, ugyanis fél öttől zajlik a nagy érdeklődéssel várt párharc. A felhős, borús idő, a korai sötétedés miatt akár veszélybe is kerülhet a végjáték. „Jelszavunk: mindent a nézőért. Legutóbb többen is jelezték, hogy a korai kezdés miatt nem tudtak eljönni a Pohronie elleni párharcra. A Szlovák Labdarúgó-szövetség engedélyezte a kezdési időpont megváltoztatását. Szükség esetén bekapcsoljuk az esti világítást” – nyilatkozta lapunknak a helybeli focitörténések mozgatórugója, Balódi László, Hodos polgármestere.

Újabb győzelmük esetén már a bajnok zsolnaiakkal meccselhetnének. Vajon folytatódik-e a hodosiak kupamenetelése? „Nem alibizmusból mondom, de nagy valószínűséggel a végállomáshoz értünk. Adiaba térdét épp ma reggel műtik. Első számú kapusunknak, ifj. Jozef Olejníknak eltört a keze, Csonka Árpád térdszalagszakadás miatt dőlt ki a sorból, Kayembe és Handziuk is sérüléssel bajlódik. Bognár Zoltánt pedig munkaadója Németországba küldte szolgálati útra. Most nem az a kérdés, hogy folytatódik-e parádés kupamenetelésünk. Mivel kis klub vagyunk, szűk kerettel rendelkezünk, ezért jelen esetben arra keressük a választ, hogy lesz-e tizenegy hadra fogható futballistánk. A vendégek alighanem felfigyeltek eddigi eredményeinkre, nem veszik, nem is vehetik félvállról a párharcot. Ami bennünket illet, a problémák ellenére sem adjuk fel a küzdelmet, nem lesz lazsálás. A Prokop-legénység nevében ígérem: nem kínáljuk fel a továbbjutást, megizzasztjuk az iglóiakat” – ecsetelte a problémákat, latolgatta az esélyeket a település első embere.

Megtudtuk, a kupacsata nézői számára szuvenírként szolgál az egyedi belépőjegy, s a félidei tombolahúzásnak köszönhetően többen értékes ajándékkal távoznak Hodosból.

A kupaforduló mai menetrendje a 25. oldalon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?