Folytatják a tavaszi menetelést?

Kisudvarnok. Újoncként a kilencedik helyen zárta az élvonalbeli pontvadászatot a DRON női labdarúgócsapata. Pedig rosszul kezdte a küzdelemsorozatot, az alapszakasz során mindössze négy pontot szerzett.

A mezőny első felében akar végezni a kisudvarnoki női futballcsapat, a kis képen Tóth László edzőSomogyi Tibor felvételeKisudvarnok. Újoncként a kilencedik helyen zárta az élvonalbeli pontvadászatot a DRON női labdarúgócsapata. Pedig rosszul kezdte a küzdelemsorozatot, az alapszakasz során mindössze négy pontot szerzett. Három fordulót követően edzőcserére került sor: Szili Istvánt a DAC egykori sikercsapatának gólgyárosa, Tóth László váltotta fel. Az új tréner irányításával tavasszal feltámadt a gárda, a 7–12. helyért vívott találkozókat zsinórban nyerte, csupán egyszer döntetlenezett és egy alkalommal szenvedett vereséget. A megszerezhető 29 pontból huszonötöt begyűjtött! Elsősorban hazai pályán sziporkázott, például az Ekonómot 9:1-re, a Čadcát és a Humennét 4:0-ra győzte le.

Árvai Renáta bizonyult a kisudvarnokiak mesterlövészének, az együttes 53 találata közül harmincegyet szerzett, pedig az ellenfelek védői nagyon vigyáztak rá. Nemcsak eredményesen, de sportszerűen is játszottak a csallóköziek, ezt bizonyítja, hogy a fair play-versenyben az élen végeztek.

A nyári szünetben nem tétlenkedtek a vezetők, leigazolták a pozsonyi Slovan két válogatott játékosát, a középpályás Zuzana Jarošovát és a gólerős csatárt, Zuzana Rozborovát.

„Az új szerzeményekkel megerősödve az első nyolc között akarunk végezni. Jól sikerült a felkészülés, sajnos, kapusunk, Šišková egy edzőmeccsen kéztörést szenvedett, így az első találkozókon Németh Krisztina véd majd, aki mezőnyjátékosként is megállja a helyét. Egyébként öröm a lányokkal dolgozni, mert rendkívül tanulékonyak és nagy akarással küzdenek.” – jelentette ki Tóth László.

A keret: Lucia Šišková, László Rozália, Németh Krisztina–Bodrogi Szimona, Marafkó Darina, Szamaránszky Rita, Guzan Nasztázia, Horváth Andrea, Póda Éva, Manczal Erika, Zuzana Jarošová, Benedek Mária, Komlós Tünde, Szabó Anikó, Árvai Renáta, Kiss Ľubica, Zuzana Rozborová, Géczy Martina.

„Ott szeretnénk folytatni, ahol tavasszal abbahagytuk. Községünkben szeretik a focit, általában 300-an járnak a mérkőzésekre, bízom benne, hogy a hölgyek igazolják az elvárásokat” – mondta Marczell Zoltán polgármester.

Ma (14.00) a falunapi ünnepségek keretében a kisudvarnoki együttes a žiari gárdát fogadja az I. liga nyitófordulójában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?