FOCIVILÁG

Premier League: a 17. fordulóból pótolt mérkőzésen a Liverpool idegenben nem tudta legyőzni a bajnokság utolsó előtti helyezettjét, a Wolverhampton Wanderers. Wolverhampton–Liverpool 1:1 (0:1), gólszerzők: Miller (90.), illetve Cheyrou (42.) A bajnokságban a Liverpool az 5., a Wolves a 19. helyen áll.

Premier League: a 17. fordulóból pótolt mérkőzésen a Liverpool idegenben nem tudta legyőzni a bajnokság utolsó előtti helyezettjét, a Wolverhampton Wanderers. Wolverhampton–Liverpool 1:1 (0:1), gólszerzők: Miller (90.), illetve Cheyrou (42.) A bajnokságban a Liverpool az 5., a Wolves a 19. helyen áll.

Angol Liga Kupa: a keddi Arsenal–Middlesbrough (0:1) mérkőzés után szerdán este lejátszották az elődöntő másik mér-kőzését, amelyen a Bolton Wanderers hazai pályán fölényes, 5:2-es győzelmet aratott a birminghami Aston Villa felett. A visszavágókat jövő kedden és szerdán játsszák.

A francia bajnokság 21. fordulójában: Monaco–Nice 1:1 (1:0), góllövők: Morinetes (41.), ill. Meslin (95., 11-esből); Montpellier–Sochaux 1:3 (1:3), Bamogo (20., 11-esből), ill. Frau (13., 28., 43.)

A holland labdarúgó-bajnokság 14. fordulójából pótolt mérkőzésen: Roda Kerkrade–Ajax Amsterdam 1:2. Az élcsoport állása 16 forduló után: 1. Ajax 40 pont, 2. PSV Eindhoven 37, 3. Alkmaar 32.

Tegnap megműtötték Zlatan Ibrahimovicsot, a holland Ajax Amsterdam labdarúgócsapatának svéd csatárát. Az együttes vezetőedzője, Ronald Koeman elmondta: várhatóan két hónapig nem számíthat klasszis támadójára, akit ágyéksérülése miatt kell operálni. Ibrahimovics kiválása érzékeny veszteség az Ajax számára, hiszen nyolc bajnoki találatával ő a házi gólkirály.

A Debrecen UEFA Kupa-ellenfele, az FC Bruges idegenben egygólos vereséget szenvedett a labdarúgó Belga Kupa negyeddöntőjének első máérkőzésén: La Louviere–FC Bruges 2:1 (0:1).

Massimo Marazzinát, aki a Chievo játékosaként kölcsönben a Sampdoria csapatában szerepelt, a szintén élvonalbeli Modena igazolta le.

A Skót Kupa 3. fordulójában: FC Dundee–Aberdeen 2:3.

Visszatért Németországba az újpesti Tokody Tibor, de ezúttal nem az Oberhausen mezét húzza majd magára, hanem a Wuppertalét. A 3. ligás együttes tagjaként szombaton a Bayern München ellen lép pályára a támadó. A Wuppertal nem alkalmazhat olyan játékost, aki EU-n kívülről érkezik, de ezen a felkészülési meccsen megadja a lehetőséget a magyar támadónak, hogy egy sztárgárda ellen bizonyítson a menedzsereknek. A lila-fehérek továbbra sem tudtak megegyezni az eddigi kérővel, az Oberhausennel a játékos eladásáról.

Marius Sumudica és Waltner Róbert is közel áll ahhoz, hogy aláírja szerződését Zalaegerszegen. A ZTE két játékosa, Egressy Gábor és Gyánó Szabolcs iránt viszont az a Vasas érdeklődik, amely leigazolta Molnár Zoltánt és Győri Jánost (mindkettő MTK).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?