Focisztrájk miatt zárva!

Léva. Egy héttel ezelőtt még tízen utaztak a puhóiak fakócsapata elleni bajnoki párharcra, vasárnap két óra előtt pár perccel azonban már csupán négy lévai labdarúgó (Gabaš, Gonda, Vig, Ťuťuris) jelent csak meg csapatvezetőjük társaságában a futballpályán, ahol azonban elmaradt a nyugat-szlovákiai III. liga 14.

Léva. Egy héttel ezelőtt még tízen utaztak a puhóiak fakócsapata elleni bajnoki párharcra, vasárnap két óra előtt pár perccel azonban már csupán négy lévai labdarúgó (Gabaš, Gonda, Vig, Ťuťuris) jelent csak meg csapatvezetőjük társaságában a futballpályán, ahol azonban elmaradt a nyugat-szlovákiai III. liga 14. fordulójának Levice–Jaslovské Bohunice találkozója. Míg a vendéglátók nem is akartak, a vendégcsapat futballistái, a játékvezetők és a párharc ellenőre nem tudtak bejutni a számukra kijelölt öltözőkbe. Nem akadt ugyanis illetékes, aki a létesítmények ajtaját kinyissa... A jegyzőkönyv kitöltése is nagy fejtörést okozott a bíróknak. Jobb híján valamennyien a vendégek autóbuszában öltöztek át, hiszen a szereplőknek – a szabályok értelmében – a sztrájkoló hazaiak nélkül is pályára kellett vonulniuk. S mivel nem állt ki a lévai csapat, a párharc természetesen elmaradt.

Ján Gondától, a pályaválasztók csapatkapitányától megtudtuk, betelt a pohár. A Slovan labdarúgói megunták az idegtépő várakozást, az ígérgetéseket. Más kérdés, ugyan kitől kapták volna meg a tartozásokat, ha az egykor szebb napokat látott egyesület már huzamosabb ideje elnök, menedzser, edző és gyúró nélkül maradt? Azonkívül, hogy a vendégcsapat játék nélküli, 3:0-ás győzelme kerül a jegyzőkönyvbe, a másodízben előfordult focibojkottért a szövetség pénzbüntetéssel is sújtja majd a lévaiakat. Az illetékesek, ha még egyáltalán akadnak felelősök, most törhetik a fejüket, miből fizetik ki a bírságot. Amennyiben pedig a Slovan vasárnap nem utazik el a vágújhelyi őszi idényzárójára, akkor alighanem egy időre befellegzett a focinak Léván. Mert három mérkőzés kihagyása után már a kizárás következik. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?