Figyelmetlen bajnok

Máriatölgyes. Meglepő eredmény született a forduló mérkőzésén, a bajnok Žilina simán kikapott a Dubnica otthonában. Ami azt jelenti, a győztes csapat került a tabella élére.

Pekárik és a zsolnai Šesták fejpárbajaTASR-felvételAktív játékkal lepte meg a hazai együttes a bajnokot, az első félidőben uralta a középpályát, ahol a kiváló Kopačka dirigálta a társait. Egymás után zúdultak a támadások a zsolnai kapura, ezeknek egyik húzó embere Porázik volt, aki a 13. percben kiharcolt egy szögletet, s annak elvégzése után az exzsolnai Špendla fejesgóllal megszerezte a vezetést. A második gól Kopačka nevéhez fűződik, szabadrúgásból növelte a hazaiak előnyét. A szünet után a vendégek két új játékossal próbáltak fordítani, sikerült is gólt rúgniuk. Már-már úgy tűnt, hogy egyenlítenek, de gólt ismét a hazaiak lőttek, és ismét szabadrúgást követően: a 67. percben a középhátvéd Švestka fejjel talált a hálóba. Az akciónál elaludtak a zsolnai védők, nem kísérték kellő figyelemmel a történteket. Később mindkét csapat megpróbált kigondolni valami váratlant, de egyik sem tudta meglepni a másikat, a vendéglátók megtartották kétgólos előnyüket s ezzel a táblázat élére ugrottak. A mérkőzés legjobb játékosának Andrej Porázikot nyilvánították, a csatárt szinte nem tudták tartani a zsolnaiak, minden megmozdulása veszélyt jelentett a kapujukra.

EDZŐI VÉLEMÉNYEK – JOZEF JANKECH (Dubnica): „Nagyon jól kezdtünk, két gólt rúgtunk és további lehetőségeink is akadtak. A második játékrész felkészületlenül ért bennünket, az ellenfél gólt rúgott, s utána megfordíthatta volna a mérkőzést. Amikor azonban megszereztük a harmadik találatot, bíztam a győzelemben.”

LADISLAV JURKEMIK (Žilina): „Az első félidőben jobban voltak a hazaiak, határozottan futballoztak, megnyerték a párharcokat, s rúgtak két gólt. A fordulás után mi játszottunk fölényben, egy gólra csökkentettük hátrányunkat, de kellőképpen nem figyeltünk az ellenfél szabadrúgására. Játékosaim nehézkesen mozogtak, van miről elgondolkodniuk.” (ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?