Fiaskó után gólparádé

Pozsony. A rimaszombati futballistáknak némileg sikerült feledtetni a hernádcsányi 4:1-es fiaskót: a gömöriek a II. labdarúgóliga szombati, 4. fordulójában – hazai pályán – kiütéses, 6:1 arányú győzelmet arattak az újonc Dubová csapata ellen.

Pozsony. A rimaszombati futballistáknak némileg sikerült feledtetni a hernádcsányi 4:1-es fiaskót: a gömöriek a II. labdarúgóliga szombati, 4. fordulójában – hazai pályán – kiütéses, 6:1 arányú győzelmet arattak az újonc Dubová csapata ellen.

Vas Ferenc klubelnök: „Bevallom, tartottunk az újonctól, mert a korábbi, előkészületi meccseken igencsak keményen játszott ellenünk, szervezetten védekezett. Most viszont nagyon kellemes ellenfélnek bizonyult, meglepetésre kitámadott és a védelme hibát hibára halmozott. Az első fél órában gólveszélyesen futballoztunk, a továbbiakban már nem rohamoztunk annyit, de így is nagy arányú győzelmet arattunk. A frissen igazolt nagytapolcsányi Teplanský végigjátszotta a 90 percet, s a védelem biztos pontja volt. Ha ilyen teljesítményt nyújtunk majd a Devín otthonában, akkor nem marad el a siker!”

A rimaszombati gólzáporos meccs főszereplője Piszár József volt, aki 28 perc alatt háromszor is betalált a vendégek hálójába. Ezenkívül még egy 11-est is elpuskázott.

„Utoljára mintegy két évvel ezelőtt sikerült mesterhármast elérnem. Az előkészületi meccseken ment a góllövés, az első három fordulóban azonban kihagytam a helyzeteket. Szombaton aztán – egy kivételtől eltekintve – minden sikerült, egy kicsit azért bosszant az elszórakozott büntető” – mondta lapunknak a rimaszombati csatár. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?