Felállni a dobogóra

Tegnap délelőtt elutazott Athénba Bátky Attila, a tavalyi kötöttfogású birkózó-világbajnokság bronzérmese. Elárulta, természetesen odahaza is figyelemmel követte a görögországi küzdelmeket, s legjobban a cselgáncsozó Jozef Krnáč ezüstérmének örült.

Tegnap délelőtt elutazott Athénba Bátky Attila, a tavalyi kötöttfogású birkózó-világbajnokság bronzérmese. Elárulta, természetesen odahaza is figyelemmel követte a görögországi küzdelmeket, s legjobban a cselgáncsozó Jozef Krnáč ezüstérmének örült.

A Bősről származó, 31 esztendős sportoló nem tagadja, dobogón akar végezni az olimpián.

„Pályafutásom csúcsának számít az ötkarikás szereplés. Jól sikerült a felkészülés, a lengyelországi Vladislavovban kitűnő körülmények között gyakorolhattam. Az utolsó tíz napot odahaza, Trencsénben töltöttem, rövid, de intenzív edzéseket végeztünk. Az utolsó fázisban természetesen a formába hozásra helyeztük a hangsúlyt. Bízom benne, hogy beérik a kemény munka gyümölcse, s éremmel térek haza.” – mondta lapunknak Bátky Attila.

Arra a kérdésre, hogy kiket tart legnagyobb riválisainak, így válaszolt. „Rendkívül erős és kiegyensúlyozott a 20 tagú mezőny, tizenöten pályázunk dobogós helyezésre. Apróságok dönthetnek, s persze rendkívül sokk függ majd a sorsolástól. Alig várom már, hogy szőnyegre léphessek...”

A mérlegelésre hétfőn este kerül sor, egy nappal később pedig a csoportmérkőzésekkel rajtol a viadal. Reméljük, Bátky még csütörtökön is versenyben lesz, hiszen ez azt jelentené, hogy érdekelt lesz az éremcsatában. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?