EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Brit sajtóértesülés szerint az Arsenal 50 millió euróért megvenné David Beckhamet, a Manchester United labdarúgóját.

A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalossá minősítette a február 12-én, Cipruson a mostoha időjárás miatt a szünetben félbeszakadt Bulgária–Magyarország barátságos mérkőzést (1:0).

Brit sajtóértesülés szerint az Arsenal 50 millió euróért megvenné David Beckhamet, a Manchester United labdarúgóját.

A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalossá minősítette a február 12-én, Cipruson a mostoha időjárás miatt a szünetben félbeszakadt Bulgária–Magyarország barátságos mérkőzést (1:0).

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján: Toronto–Detroit 84:89, New Orleans–Washington 87:75, Denver–Minnesota 77:85, Phoenix–Houston 89:107, Utah–LA Lakers 87:93, Chicago–Philadelphia 82:110, Portland–Golden State 125:98, Seattle–New York 103:94, LA Clippers–Milwaukee 110:104.

Részvénytársasággá alakult a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető kft. Az rt. jegyzett tőkéje 153 millió forint, tulajdonosa 99,6 százalékban a Fotex Rt.; 0,4 százalékban pedig a sportklub.

Az angol labdarúgó-bajnokságban hazai pályán 3:0-ra nyert a Fulham a kiesés ellen küzdő West Bromwich ellen.

A bogotai tenisztorna nyolcaddöntőjében Marosi Katalin 6:1, 6:2-re verte a 4. helyen kiemelt Svenssont. Rotterdam, 2. forduló: Grosjean–Hrbatý 7:5, 6:3; Dubai, negyeddöntő: Szeles–Tuljaganova 6:1, 7:5.

Alexander Vencel, a Le Havre kapusa újabb egy évvel meghosszabbította szerződését a francia élvonalbeli labdarúgócsapattal.

Haile Gebrselassie és Jolanda Ceplak is világcsúcskísérletet jelentett be a ma sorra kerülő birminghami fedett pályás atlétikai verseny előtt. Az etióp futó két mérföldön, a szlovén kitűnőség 1000 méteren szeretné megjavítani a rekordot.

A Bayern München 1999-től 2002-ig egy titkos megállapodás értelmében 40 millió márkát kapott a Kirch médiacsoporttól. A Német Labdarúgó Szövetség vizsgálatot indított, és minden iratot bekért; az is lehet, bírósági ügy kerekedik a botrányból.

A nyári olimpiák programjának átalakítása jegyében a NOB csütörtök–pénteki lausanne-i tanácskozásán öt sportág – a lovaglás, a műúszás, a tollaslabda, a sportlövészet és a vitorlázás – kerül nagyító alá: a testület programjuk szűkítésének és az indulói létszámok csökkentésének lehetőségeit vizsgálja meg.

A svédországi Östersundban rendezett női 7,5 km-es sílövő Világ Kupa-futamon az olimpiai bajnok német Kati Wilhelm győzött, a szlovák Martina Halinárová 11. lett. Férfi 10 km-en a német Sven Fischer diadalmaskodott, a szlovák Pavol Hurajt a 11. helyen végzett.

Az MLSZ elnöksége elfogadta a Liga javaslatát, azaz a 18. fordulóval folytatódó labdarúgó NB I első játéknapjai: március 7–8.Előkészületi labdarúgó-mérkőzések: Videoton–Bihor 1:0, Kispest– REAC 3:2, Dunaferr–Paks 2:1, Debrecen–Fiumicino 1:0.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?