EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Előkészületi labdarúgó-mér-kőzések: Slovan–Grodzisk (lengyel) 3:1, Obžera 2, Vittek – Pawlak; FC Košice–Humenné 3:1, Mati, Zajcev, Gadžo (öngól) – Paraska; Rim. Sobota–Žiar 1:1, Piszár – Maruniak; DAC–Rapid Bratislava 1:1, Ďurica – Végh; Báč–Bobrujszk (fehérorosz) 1:1, Gajdoš–Morozov.
Ma ünnepli 50.

Előkészületi labdarúgó-mér-kőzések: Slovan–Grodzisk (lengyel) 3:1, Obžera 2, Vittek – Pawlak; FC Košice–Humenné 3:1, Mati, Zajcev, Gadžo (öngól) – Paraska; Rim. Sobota–Žiar 1:1, Piszár – Maruniak; DAC–Rapid Bratislava 1:1, Ďurica – Végh; Báč–Bobrujszk (fehérorosz) 1:1, Gajdoš–Morozov.

Ma ünnepli 50. születésnapját Ján Filc, a göteborgi világbajnokságon aranyérmet nyert szlovák jégkorong-válogatott vezetőedzője.

Molnár Zoltán lett a II. ligás nyitrai labdarúgócsapat vezetőedzője és a klub elnöke is. Tegnap véget ért a sztrájk, s a játékosok folytatják a téli alapozást.

Az Alba Volán bejutott a jégkorong Interliga döntőjébe: a székesfehérváriak az idegenbeli sikert (3:2) követően otthon hosszabbítás után 4:4-et játszottak a Dunaferr ellen. A fináléban a szlovén Jesenice ellen mérkőznek.

Ötödik mérkőzését is elveszítette a 2003-as szezonban Sávolt Attila, ezúttal a 380 ezer dollár összdíjazású Buenos Aires-i tenisztornán kapott ki (Zabaleta 6:3, 6:4) az első fordulóban.

Tegnap megérkezett Angliából Stanislav Varga játékengedélye, s a vasárnapi kupafordulóban már pályára léphet a Celtic labdarúgócsapatában.

A finn rendőrség őrizetbe vett két volt súlyemelőt, mert egy razzia során 220 ezer hormontablettát és más tiltott szereket találtak a lakásukon, s a gyanú szerint doppingkereskedelemmel foglalkoztak.

A bangkoki labdarúgó Király Kupa második játéknapján: Thaiföld–Katar 1:1, Svédország–KNDK 1:1.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján: Detroit–Miami 93:62, Utah– Minnesota 109:97, Portland–New York 99:91. A Washington–Toronto meccs a hóvihar miatt elmaradt.

Budapestre érkezik a Stanley Kupa, az észak-amerikai profi jégkorongliga győztesének járó díszes serleg. Az áprilisi divízió I-es világbajnokságra időzített bemutatóhoz az NHL csak akkor nem járul hozzá, ha addigra Irakban kitörne a háború.

Június 19. és július 7. között Buenos Airesben kerül sor az egymillió dollár összdíjazású Garri Kaszparov és Ruszlan Ponomarjov párosmérkőzésre a nemzetközi szövetség világbajnoki címéért.

A világranglista 97. helyén álló Mandula Petra 6:0, 7:5-re legyőzte a dubai tenisztorna 1. fordulójában a zimbabwei Cara Blacket.

A KENO 10 keddi nyerőszámai: 5, 6, 7, 12, 13, 18, 25, 32, 35, 36, 40, 41, 43, 44, 51, 66, 71, 73, 76, 77.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?