EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Barátságos labdarúgó-mérkőzések eredményei: Oroszország– Svédország 1:1, Azerbajdzsán–Üzbegisztán 2:0.

Ján Lašák, a szlovák hokiválogatott kapusa kétéves szerződést kötött az NHL-ben szereplő Nashville Predators jégkorongcsapatával.

Barátságos labdarúgó-mérkőzések eredményei: Oroszország– Svédország 1:1, Azerbajdzsán–Üzbegisztán 2:0.

Ján Lašák, a szlovák hokiválogatott kapusa kétéves szerződést kötött az NHL-ben szereplő Nashville Predators jégkorongcsapatával.

Brünnben előkészületi futballmérkőzésen Csehország utánpótlás válogatottja 1:1-re játszott Szlovákiával. Góllövők: Pešír (29), ill. Doležaj (63.).

Győzelemmel kezdett a lengyelországi Európa-bajnokságon a szlovák junior férfi röplabda-válogatott, az első mérkőzésen Lettország csapata ellen 3:1-re nyert.

Vereséggel rajtolt a magyar vízilabda-válogatott a belgrádi Világ Kupán, Benedekék 7:6-ra kikaptak az oroszoktól.

Mario Lemieux, a Pittsburgh jégkorongcsapatának 36 éves legendás csatára bejelentette, hogy hosszú sérülése után teljesen rendben van, és már a jövő héten visszatér a jégre.

Kisorsolták a vízilabdakupák selejtezőit, a BL-ben a szlovák bajnok Nováky a lengyel Lodz, a szlovén Krajn, az izraeli Hapoel Tel Aviv és a svájci Kreizlingen csapatával került egy csoportba. A KEK-ben a Vasas a Duisburggal, a kassai ŠKP-vel, és a Half Moon ír együttessel játszik.

Nagy meglepetésre kiesett a New York-i Long Islanden zajló 480 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna 2. fordulójában Pete Sampras, a francia Paul-Henri Mathieu búcsúztatta nagy csatában.

Megpecsételődött Alex Yoong sorsa a Forma–1-es Minardinál, ugyanis a csapatfőnök már nem számít rá a következő szezonban.

A bíró rosszulléte miatt 25 percig állt a játék az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság Nyugati-főcsoportjának elődöntőjében, a Houston Comets–Utah Starz (72:75) mérkőzésen. Továbbjutott a Utah 2:1-gyel, amely a döntőben Los Angeles Sparks csapatával találkozik.

Bixente Lizarazu, a Bayern München francia labdarúgója felépült combsérüléséből, és valószínűleg már a hét végén pályára léphet a Hamburger SV elleni Bundesliga-mérkőzésen.

Tizenegy héttel kinevezése után távozik posztjáról Franco Baresi, az angol Premier League-ben szereplő Fulham labdarúgócsapatának olasz igazgatója.

Két Forma–1-es pilóta, David Coulthard és Alexander Wurz is megtekinti a gyorsasági motoros világbajnokság következő, 10. futamát, a vasárnapi Cseh Nagydíjat.

New Havenben az 585 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna 1. fordulójában: Mauresmo–Panova 6:2, 6:2; Miskina–Martinez 6:1, 6:4; Schnyder–Marrero 6:4, 6:1; 2. forduló: V. Williams–Shaughnessy 6:2, 6:4; Davenport–Tuljaganova 6:4, 7:6.

Nem szerepelhet az augusztus 29-én kezdődő indianapolisi világbajnokságon Nene Hilario brazil kosárlabdázó. A Denver Nuggets 19 éves bedobója lábujjsérülést miatt, s egy hónapig nem léphet pályára.

A ŠPORTKA 34. heti nyerőszámai – I.húzás: 1, 2, 6, 7, 10, 20; pótszám: 40: II.húzás: 1, 2, 9, 38, 40, 42; pótszám: 5. LEHETŐSÉG: 250 439. A KENO tegnapi nyerőszámai: 1, 11, 15, 17, 21, 22, 27, 33, 40, 44, 51, 55, 57, 64, 66, 67, 70, 71, 73, 74.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?