EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Október 12-én, szombaton (20.30) a téglamezei Slovan-stadionban bonyolítják le a Szlovákia–Anglia labdarúgó Eb-selejtezőt.

Nyolcéves világcsúcsot döntött meg Natalie Coughlin az Egyesült Államok úszóbajnokságán, miután elsőként jutott 1 perc alá 100 m háton (59,58).

Október 12-én, szombaton (20.30) a téglamezei Slovan-stadionban bonyolítják le a Szlovákia–Anglia labdarúgó Eb-selejtezőt.

Nyolcéves világcsúcsot döntött meg Natalie Coughlin az Egyesült Államok úszóbajnokságán, miután elsőként jutott 1 perc alá 100 m háton (59,58).

Lérant Péter (korábban az Austria Wien együttesében játszott) kétéves szerződést kötött az Újpest labdarúgócsapatával. Már vasárnap este, a debreceni bajnokin pályára léphet a lila-fehér gárdában.

Térdsérülés miatt visszalépett az 1,2 millió dollár összdíjazású, montreali női tenisztornától a világranglista-vezető, első helyen kiemelt amerikai Serena Williams. Az 1. fordulóban: Suchá–Husárová 6:2, 6:2. 2. forduló: Dokics–Suchá 6:3, 6:4. Női páros, 1. forduló: Husárová, Gyementyijeva–Fusai, Visa 6:2, 6:0.

Otto Barics, a horvát labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya több ismert játékost is kihagyott a Wales elleni barátságos mérkőzésre készülő csapatából: a 32 éves Davor Suker, Robert Proszinecski (33), Robert Jarni (32), továbbá Alen Boksics (30) sem kapott meghívást.

Meglepetésre Ján Kozák, az FC Košice és a Lokomotíva labdarúgócsapatának volt trénere lett a III. ligában szereplő Zemplín Michalovce új vezetőedzője, szerződése 2003 június végéig szól.

František Hanc, az FC Košice egykori labdarúgója az ukrán Karpati Lvov csapatából az Arsenal Kijevhez igazolt, új egyesületével hároméves szerződést kötött.

A szlovák 19 éven aluli labdarúgó-válogatott Zágrábban 1:1-re mérkőzött a horvát korosztályos együttes ellen. A vendégek egyenlítő gólját a 73. percben Hološko lőtte. A visszavágó ma délután lesz.

Trencsénben 3-3 szlovák (Slovan, Zvolen, Trenčín) és cseh csapat (Vsetín, Třinec, Zlín) részvételével ma kezdődik a 9. Kristály Kupa nemzetközi pénzdíjas jégkorongtorna.

Ismét Eschwig-Hajts Szabolcs lett az I. ligás kassai ŠKP vízilabdacsapatának vezetőedzője (a korábbi tréner, Vidumanský László az OB I-es Egert irányítja).

Michael Ballackot választották az elmúlt idény legjobb labdarúgójává Németországban.

Olasz és spanyol lapértesülések szerint Massimo Moratti, az Internazionale elnöke hajlik arra, hogy megváljon Ronaldótól, a vb-aranyérmes brazil fociválogatott egyik legnagyobb sztárjától.

Csehországban az árvíz miatt elmaradnak a hét végére tervezett I. és II. ligás labdarúgó-mérkőzések.

A ŠPORTKA tegnapi nyerőszámai – I. HÚZÁS: 3, 17, 24, 27, 32, 33; pótszám: 11. II. HÚZÁS: 7, 16, 18, 25, 40, 46; pótszám: 11. LEHETŐ-SÉG-szám: 289 166. KENO: 2, 5, 8, 25, 32, 36, 40, 45, 47, 48, 51, 53, 58, 59, 60, 61, 64, 68, 79, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?