EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Öt labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőt (3. forduló, első mérkőzés) rendeznek ma – 17.00: Maccabi Haifa–Sturm Graz; 19.30: APOEL Nikózia–AEK Athén; 20.00: Genk–Sparta Praha; 20.30: Feyenoord–Fenerbahce; 22.00: Boavista Porto–Auxerre.

Öt labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőt (3. forduló, első mérkőzés) rendeznek ma – 17.00: Maccabi Haifa–Sturm Graz; 19.30: APOEL Nikózia–AEK Athén; 20.00: Genk–Sparta Praha; 20.30: Feyenoord–Fenerbahce; 22.00: Boavista Porto–Auxerre.

A spanyol Carlos Moya nyerte a 2,95 millió dollár összdíjazású cincinnati férfi tenisztornát, miután a döntőben 7:5, 7:6-ra legyőzte az ausztrál Lleyton Hewitt-tet.

A Csehország–Szlovákia előkészületi labdarúgó-mérkőzésre (Olmütz, augusztus 21. – 20.15) a következő cseh keret készül: Čech (Rennes), Vaniak (Olomouc)– Hübschman (Sparta), Jankulovski (Udinese), Jiránek (Reggina), Johana (Liberec), Ujfaluši (Hamburg)–Galásek (Ajax), Nedvěd (Juventus), Poborský (Sparta), Rosický (Dortmund), Šimák (Leverkusen), Sionko (Sparta)–Baroš (Liverpool), Koller (Dortmund), Štajner (Hannover), Šmicer (FC Liverpool).

A kisudvarnokiak nyerték a királyrévi női labdarúgótornát, előbb az érsekújváriakat, majd pedig a döntőben a házigazdákat győzték le egyaránt 2:0 arányban. A kosúti csapat lett a harmadik, miután 1:1-et játszott a házigazdákkal (11-esekkel 6:5-re nyert), majd a helyosztón 2:1-re verte az újváriakat.

A pozsonyi Protics Krisztina nyerte a Červeníkben rendezett 6 km-es országúti futóversenyt, az ugyancsak fővárosi Zuzana Nováčková előtt.

Ma a döntő első mérkőzéseire kerül sor a labdarúgó UEFA-Intertotó Kupában. A három párharc győztese az UEFA Kupa főtábláján folytatja. A műsor – 19.30: Lille–Stuttgart; 20.30: Bologna–Fulham; 21.30: Villarreal–Malaga.

Az elődöntőben az első helyen kiemelt Serena Williamset búcsúztató Chanda Rubin nyerte az amerikai házidöntőt az 585 ezer dollár összdíjazású Los Angeles-i női tenisztornán, miután 5:7, 7:6, 6:3 arányban diadalmaskodott Lindsay Davenport felett.u Tenisz-világranglisták – ATP: 1. Hewitt (ausztrál) 595, 2. Szafin (orosz) 423, 3. Henman (brit) 400, ... 67. Domonik Hrbatý (szlovák) 77, ... 72. Sávolt Attila (magyar) 71; WTA: 1. S. Williams 5745, 2. V. Williams 5178, 3. Capriati (amerikaiak), ... 12. Daniela Hantuchová (szlovák) 1921, ... 85. Mandula Petra (magyar) 435.

Az Ajax Amsterdam csapata a vártnál jóval könnyebben hódította el a labdarúgó Holland Szuper Kupát, miután 3:1-re legyőzte régi nagy riválisát, a PSV Eindhoven együttesét.

A nemzetközi szövetség úgy döntött, hogy 2005-ben Moszkva rendezheti a műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságot. A versenyre március 14. és 20. között kerül sor.

Gilberto Madail, a Portugál Labdarúgó Szövetség elnöke szerint október elején dől el, hogy ki lesz a válogatott új szakvezetője.

Mehmet Scholl, a Bayern München labdarúgója a bajor sztárcsapatban szeretné befejezni a pályafutását.

A Forma–1-es gumiszállító cég, a Bridgestone nem pihenéssel töltötte a Magyar Nagydíj előtti heteket: a japánok új abrocs fejlesztésén dolgoztak, hogy a Ferrari minél hamarabb megnyerje a konstruktőrök vébéjét.

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség legújabb országúti kerékpáros világranglistája szerint továbra is a német Erik Zabel a ranglistavezető. A Tour de France-on újoncként kitűnően szereplő Bodrogi László a 65. helyről a 63. helyre lépett előre.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?