EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Nem lép pályára szerdán a Zalaegerszeg elleni budapesti BL-selejtezőn Rio Ferdinand, a Manchester United hátvédje, aki a Boca Juniors elleni jótékonysági mérkőzésen (2:0) szenvedett bokasérülést.

Nem lép pályára szerdán a Zalaegerszeg elleni budapesti BL-selejtezőn Rio Ferdinand, a Manchester United hátvédje, aki a Boca Juniors elleni jótékonysági mérkőzésen (2:0) szenvedett bokasérülést.

Lérant Péter szóban már megállapodott az újpestiekkel (Ladislav Molnár a lila-fehérek edzője), s a hét elején – több mint valószínű – a szerződést is aláírja.

Tenisztornák – Helsinki, elődöntő: Kuznyecova–Suchá 6:2, 3:6, 7:5; döntő: Kuznyecova– Chládková 0:6, 6:3, 7:6. Cincinnati, elődöntő: Hewitt–Gonzalez 6:7, 7:5, 6:2; Moya–Ferrero 6:3, 6:4. Los Angeles, elődöntő: Rubin–Dokics 6:0, 6:2; Davenport–Szugijama 6:3, 6:4; Hantuchová, Szugijama–Huber, Navrátilová 6:4, 6:0.

Az olasz Claudia Corsini nyerte a budapesti öttusa Világ Kupa-döntőt, ezzel ő szerezte meg az első kvótát a sportág athéni olimpiai versenyére. A legjobb magyar, Vörös Zsuzsanna harmadik lett.

Ezüstérmes lett a magyar junior vízilabda-válogatott az olaszországi Európa-bajnokságon, miután a döntőben 5:3-ra kikapott a sorozatban harmadszor diadalmaskodó jugoszláv csapattól.

A Spiegel magazin szerint hamis volt az a hír, hogy Jens Nowotny nagy összegű adócsalást követett volna el. A Bayer Leverkusen válogatott labdarúgója ellen egy hete nyomozást indított a kölni ügyészség, de állítólag már nem foglalkozik az esettel.

Uli Hoeness, a Bayern München menedzsere úgy véli: a német labdarúgás ismét elfoglalta helyét a világ élvonalában, s az utánpótlás korú futballisták eredményességének figyelembevételével, sokáig ott is marad.

Silvio Berlusconi olasz kormányfő, az AC Milan futballklub tiszteletbeli elnöke azt szeretné, ha sikerülne megszerezni a Laziótól Alessandro Nestát.

Zsinórban harmadszor a helyi menő Marcus Grönholm győzött a murvás Finn Ralin, a világbajnokság kilencedik futamán, s ezzel növelte előnyét üldözőivel szemben, akárcsak csapata, a Peugeot. Második a szintén oroszlános, címvédő angol Richard Burns, harmadik a norvég subarus Petter Solberg lett.

A női kézilabda Aranyligában: Šaľa–Varazsdin 36:18, Šaľa–Koprivnica 26:29 (mindkét meccs a csehországi Hlukban volt); Várpalotán: Győr–Hypo Niederösterreich 27:26.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?