Érdekes megoldás

Birmingham. A Renault-csapat szívesen lemásolná a Williams-BMW hétfőn bemutatott új Forma–1-es autójának „orrát”, a kísérleteket a lehető legrövidebb időn belül elkezdik a szélcsatornában. „Érdekes és logikus az új megoldás.

Birmingham. A Renault-csapat szívesen lemásolná a Williams-BMW hétfőn bemutatott új Forma–1-es autójának „orrát”, a kísérleteket a lehető legrövidebb időn belül elkezdik a szélcsatornában. „Érdekes és logikus az új megoldás. Hamarosan szélcsatornában próbáljuk ki a lehetőséget, és szerintem más csapatok érdeklődését is felkeltette a módszer – mondta Pat Symonds, a francia istálló motorokért felelős igazgatója a birminghami nemzetközi autósport-kiállításon. – Az viszont egyértelmű, hogy teljes egészében kell vizsgálnunk a konstrukciót, csak így érthetjük meg teljesen. Elemekre lebontva nem érdemes tesztelnünk.” Kérdés, hogy a Renault milyen gyorsan tudja megvalósítani elképzelését, mert a tervek szerint január 29-án Palermóban már bemutatja idei autóját. A hétfőn leleplezett FW26 orrkúpja feltűnően rövid, és az első vezetőszárnyát két előrenyúló „agyar” tartja.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?