Élen az alsószeliek

Pozsony. Befejeződött a női területi bajnokság őszi idénye, az alsószeli együttes telel az élen. „Nem számítottunk arra, hogy listavezetőként várhatjuk a tavaszi folytatást. Harmadik éve szerepelünk a pontvadászatban, a 6. és a 4. helyezés után mindenképpen előbbre akartunk lépni.

Pozsony. Befejeződött a női területi bajnokság őszi idénye, az alsószeli együttes telel az élen. „Nem számítottunk arra, hogy listavezetőként várhatjuk a tavaszi folytatást. Harmadik éve szerepelünk a pontvadászatban, a 6. és a 4. helyezés után mindenképpen előbbre akartunk lépni. Falunkban egyre népszerűbb a női foci, sokan bíztatnak bennünket, a rangadókon nem ritka a 100 néző. Tizenhetes keretünk tagjai heti két gyakorlással készülnek a találkozókra. A bajnoki mérkőzésekre személygépkocsikkal járunk, nem várunk tétlenül a támogatásra, diszkókat rendezünk, s a befolyt összegből gazdálkodunk” – mondta Varga Ágnes, az alsószeliek edzője. A még nem közölt őszi eredmények: Trstice–Rohovce 3:0, g.: Juhos, Varga, Sárkány; Dolné Saliby–Diakovce 3:0 – játék nélkül. Az utóbbi találkozón a pályán 4:2-es vendégsiker született, ám az egyik deáki játékos jogosulatlanul szerepelt. „A félidőben 2:0-ra vezettünk, a szünet után becserélték Katarína Dugovičovát, akit nem tudtunk tartani, s vezetésével végül fordítottak a vendégek. Pechjükre felismertem a garamszentkereszti válogatottat (a vágsellyeiek akarták leigazolni, de a klubok nem egyeztek meg – szerk. megj.), s megóvtuk a meccset”– szögezte le Varga Ágnes. (sz. z.)

Az őszi végeredmény

1. Dolné Saliby 7 5 0 2 14:6 15

2. Diakovce 7 4 2 1 18:7 14

3. Kráľov Brod 7 4 1 2 10:5 13

4. Jahodná 7 4 0 3 8:8 12

5. Rohovce 7 3 0 4 9:12 9

6. Trstice 7 3 0 4 7:11 9

7. Vydrany 7 1 2 4 4:12 5

8. Košúty 7 1 1 5 2.11 4

A góllista élmezőnye – 9 gólos: Döme Klaudia (Diakovce); 5 gólos: Czédli Zsuzsa (K. Brod); 4 gólos: Borka Hajnalka (Trstice), Jana Hupková és Kollár Xénia (Diakovce); 3 gólos: Fucsek Szilvia, Pupák Michaela (mindketten Jahodná), Görcs Andrea (Rohovce), Méry Krisztína (Vydrany).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?