Egyfélidős játék Bacsfán

Tőketerebesen nyert a DAC, Eperjesen gyűjtötte be a három pontot a nyitrai együttes. Vágsellyén megszerezte első győzelmét a pozsonyi Rapid. Döntetlennel zárult a szenciek bacsfai vendégjátéka.

A nyitrai Mráz (középen) fejjel veszélyezteti az eperjesiek kapujátSme-felvételÚgy indult a bacsfai mérkőzés, ahogyan egy rangadóhoz illik. Hazai helyzettekkel. A vendégek nem nagyon igyekeztek előre. Ha nem megy az ellenfélnek, segítünk neki, gondolták a bacsfai védők és egy rossz hazaadással Rožníkot hozták helyzetbe, de Holec kapus menteni tudott. A hazai csatársorban a bolgár Hrisztov kapott helyett és „remekül” bemutatkozott. Majd egy félidőn keresztül sikerült észrevétlennek maradnia. Nem került helyzetbe, feleslegesen cselezgetett, egy szabadrúgást nem harcolt ki, sétálgatott. A 38. percben Obert edzőnek is elfogyott a türelme, s lecserélte. Újabb hazai védelmi megingást követően Rožník harcolt ki szabadrúgást a 16-os sarkánál. Rövid legurítás után a sértett bombázott a jobb felsőbe. Bacsfai színekben a kényszercsatár, Füzik jelentette az egyedüli veszélyt az ellenfél kapujára. Egy fecske azonban nem csinál(hat) nyarat. Szerencséjükre most a szenci védők siettek a segítségükre. A félidő hajrájában feleslegesen szabálytalankodtak, Füzik pedig húsz méterről nem hibázott. Az olykor viharos erejű szél mintha elfújta volna a játékosok futballkedvét a második játékrészre. Csendesen csordogált a mérkőzés. A szerencsétlenkedő szenci bekk mellett, ki más mint, Füzik került helyzetbe, lövését mindenki már a kapuban látta. Már úgy tűnt, a játékosoknak sikerül mindenkit álomra szenderíteni, amikor Füzik sarokkal elpöcintette védője mellett a labdát és iramodott volna meg a kapu felé. A bajba jutott szenci sportárs segítségére siető csapattárs azonban csírájában elfolytotta a veszélyt. A megmozdulás piros lapért tüntető demonstrácóit rendezett a hazai táborban, a bíró azonban csak sárgának látta az esetet. A meccs végéig már semmi nem történt, hiába volt az öt perc hosszabbítás. A mérkőzés fele rangadóra, a másik fele altatóra sikeredett. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?