EDZŐMÉRLEG

KAROL BREZĺK (Inter): „Csalódott vagyok. Már a 4. percben vezetést szereztünk, utána játszhattuk volna saját játékunkat, azaz figyelmesen védekezni és gyors ellentámadásokat vezetni. Az első félidőben főleg a középpályások játszottak rosszul, képtelenek voltak tartani a labdát.

KAROL BREZĺK (Inter): „Csalódott vagyok. Már a 4. percben vezetést szereztünk, utána játszhattuk volna saját játékunkat, azaz figyelmesen védekezni és gyors ellentámadásokat vezetni. Az első félidőben főleg a középpályások játszottak rosszul, képtelenek voltak tartani a labdát. Ennek ellenére több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de nem használtuk ki azokat. Szünet után is rosszul kombináltunk, az ellenfél kihasználta hibáinkat és megérdemelten egyenlített.”

PETER ZELENSKÝ (Rim. Sobota): „Meglepett bennünket az első gól, ugyanis egészen mást akartunk játszani: figyelmesen védekezni és gyors kontrákat vezetni. 0:2 után már nem bíztam, hogy megfordítjuk a mérkőzést. Eddig ez még sohasem sikerült nekünk, még hazai környezetben sem.”

ANTON JÁNOŠ (Trenčín): „Az első percekben fölényben futballoztunk, de nem tudtunk gólt rúgni. Később ellenfelünk átvette az irányítást, s megérdemelten nyert.”

JOZEF JANKECH (Dubnica): „Kezdetben nagy hibaszázalékkal futballoztunk, gólokat kaphattunk volna. Később játékba lendültünk és úgy érzem, megérdemelten győztünk.”

MILAN LEŠICKÝ (Trnava): „A nagyszombati szurkolók türelme is véges, ezért nagy értéke van a győzelmünknek, amely még semmit sem jelent, a további meccseken kell bizonyítanunk, hogy felfelé ível a csapat formája.”

VLADIMĺR WEISS (Artmedia): „Védenceim igyekeztek kombinálni, a befejezéssel azonban nem volt szerencséjük. A második félidőben a hazaiak fokozták aktivitásukat, pontos passzokkal kerültek helyzetbe, s végül megszerezték az áhított gólt.”

IVAN HUCKO (Ružomberok): „Játékosaim küzdöttek, harcoltak, igyekeztek, mindent beleadtak, de nem volt szerencséjük. A mezőnyben játszottunk rosszul.”

PAVEL VRBA (Púchov): „Azzal a céllal jöttünk a mérkőzésre, hogy nem szabad kikapnunk. Fordulás után úgy éreztük, a három pontot is megszerezhetjük. ĺgy is lett. Csapatom taktikailag nyújtott kiválót.” (ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?