EDZŐI VÉLEMÉNYEK

JOZEF JANKECH (Dubnica): „A megszokottnál halványabb teljesítményt nyújtottunk, mégis kétgólos előnyt szereztünk, pedig az Inter szívósan védekezett. Akadtak helyzeteink 2:1 után is, ám a hajrában alaposan megleptek bennünket a pozsonyiak.

JOZEF JANKECH (Dubnica): „A megszokottnál halványabb teljesítményt nyújtottunk, mégis kétgólos előnyt szereztünk, pedig az Inter szívósan védekezett. Akadtak helyzeteink 2:1 után is, ám a hajrában alaposan megleptek bennünket a pozsonyiak.”

KAROL BREZĺK (Inter): „Az éllovas otthonában a zárt védekezés mellett gyors kontrákkal igyekeztünk zavart okozni. Csak miután sikerült szépítenünk azután kezdtünk gondolni az esetleges pontrablásra. Örülök, hogy röviddel a befejezés előtt megszereztük az egyenlítő gólt. Természetesen az eredménnyel rendkívül elégedett vagyok.”

PAVEL VRBA (Púchov): „Az utóbbi 10 nap alatt négy tétmérkőzést játszottunk, s ez megmutatkozott játékosaim teljesítményén. A fordulást követően érthetetlenül visszaestünk, s a trencséni kapus szarvashibája után lőttük be a győztes gólt. Elismerem, nagy adag szerencsével nyertük meg a meccset.”

ANTON JÁNOŠ (Trenčín): „A szünetig rendkívül gyengén futballoztunk, a második félidőben viszont jelentős fölénybe kerültünk. Végül Volešák kapus hibája döntötte el a találkozót. A játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget.”

IVAN HUCKO (Ružomberok): „Színvonalas támadó futballt látott a közönség. Gyorsan kétgólos előnyre tettünk szert, utána többször is növelhettük volna előnyünket. Azt viszont elismerem, hogy a helyzetek alapján akár ki is kaphattunk volna.”

MILAN LEŠICKÝ (Trnava): Hatalmas védelmi hibák után kétszer inkasszáltunk. Dicséret illeti védenceimet, akik nem adták fel, s kiharcolták a döntetlent.”(sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?