Edman kidőlt a sorból

Stockholm/Budapest. Agyrázkódása miatt nem léphet pályára szombaton Stockholmban, a 17 órakor kezdődő, magyarok elleni világbajnoki selejtezőn Eric Edman, a svéd labdarúgó-válogatott balhátvédje. A futballista az edzőtáborban sérült meg, s már haza is tért.

Stockholm/Budapest. Agyrázkódása miatt nem léphet pályára szombaton Stockholmban, a 17 órakor kezdődő, magyarok elleni világbajnoki selejtezőn Eric Edman, a svéd labdarúgó-válogatott balhátvédje. A futballista az edzőtáborban sérült meg, s már haza is tért. Kiesése komoly fejtörést okoz Lars Lagerbäck szövetségi kapitánynak, a szakembernek ugyanis nincs több ballábas védőjátékosa. A szerdai edzésen a Mikael Nilsson, Alexander Östlund, Teddy Lucic hármast próbálgatta, ki legyen a kezdő ezen a poszton, ám egyik labdarúgó sem nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Lothar Matthäus szövetségi kapitány csapatában így fontos szerep juthat a jobb oldalnak, ahol az Újpest gyors szélsője, Simek Péter lehet a kulcsfigura.

A legutóbbi gyakorlás során a magyarok mestere a játék gyorsítására, a helyzetek kihasználására helyezte a fő hangsúlyt, míg az edzés végén kétkapus játékra is sor került. Matthäus elemezte az Izland elleni vb-selejtezőn elkövetett magyar hibákat, és felhívta a figyelmet a jó megoldásokra. A magyar válogatott tegnap repült Svédországba, és délután már gyakorolt is a Djugarden-stadionban. Valamennyi játékos lelkes, mindegyikük szeretne bekerülni a szombati kezdőcsapatba, de a kapitány egyelőre nem hozza nyilvánosságra, kiket szándékozik majd pályára küldeni a világbajnoki selejtezőn. (mti, origo)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?