Eb-főpróba a Gúta Kupán

Gúta. A junior-Európa-bajnokságra való felkészülés jegyében zajlott a 17. Gúta Kupa teremkerékpár-verseny.Kilenc gútai érem született a csehországi, szlovákiai és magyarországi művészi kerékpárosok részvételével tartott megmérettetésen.

Gúta. A junior-Európa-bajnokságra való felkészülés jegyében zajlott a 17. Gúta Kupa teremkerékpár-verseny.

Kilenc gútai érem született a csehországi, szlovákiai és magyarországi művészi kerékpárosok részvételével tartott megmérettetésen. A junior lányok négyesben és párosban is ígéretes bemutatóval kedveskedtek.

Hajdú Andrea vezetőedző kifejtette, nagyon fontos, hogy gyakran versenyezzenek, akár hétvégéről hétvégére, mivel a hazai teremburkolat biztonságosabb és megszokottabb, de az igazi rutint a más helyszínen való versenyrészvételen lehet szerezni.

„Védenceim ezért jobban hozzászoktak a gumis padlóhoz, mint a gútaihoz, de a múlt heti versenyükhöz képest most jobban teljesítettek. Mindig van mit csiszolni az elemek bemutatásán. Időnk is van még a felkészülésre. Ezúttal iskolás, junior és felnőtt kategóriában bizonyíthattak a résztvevők. Ez az Európa-bajnokság előtti utolsó menet, ami arra jó, hogy javítsunk a hibákon. Nagyon jók, felkészültek a fiataljaink, akár az egyéni, akár a páros versenyszámban. A kontinensviadalra pótembereket is vihetünk magunkkal. A junior lány négyes felállítása meglehetősen erős, ígéretes tehetségekről van szó. Ez az év mindenképpen a folyamatos és lépcsőzetes építkezésről, tanulásról szól, de a jövő, ezekkel a biztos és kiszámított lépésekkel számos izgalmas eredményt tartogat” – fogalmazott Hajdú.

A junior Európa-bajnokság idén május 26-án és 27-én lesz Prágában. (br)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?