Dollt elküldenék a szurkolók

A Videoton a 97. percben nyert a főpróbán, tovább szenved a Fradi, Radványiék felálltak két vereség után, Pintér újra magyarázkodik. Ez történt a labdarúgó NB I 5.

A Videoton a 97. percben nyert a főpróbán, tovább szenved a Fradi, Radványiék felálltak két vereség után, Pintér újra magyarázkodik. Ez történt a labdarúgó NB I 5. fordulójában.

Elfogyott a türelem

Amióta Thomas Doll a Ferencváros vezetőedzője, a zöld-fehérek egy bajnoki és három Magyar Kupa-győzelmet szereztek, míg a nemzetközi kupákban rendre csalódást okoztak szurkolóiknak. Ahogy az előző szezonban, úgy most is nagyon döcög az Üllői úti gépezet. A Fradi-szurkolók azonban eddig rendre türelmesek voltak kedvenc csapatukkal és annak vezetőedzőjével szemben, még a legkínosabb vereségek után sem akarták meneszteni a német edzőt. A Paks elleni hazai döntetlent követően azonban náluk is betelt a pohár, a mérkőzés hajrájában kórusban szólt az „Auf Wiedersehen!”. Thomas Doll ettől nem esett kétségbe: „Pár hete még éltettek a szurkolók, most a csapat gyenge szereplése miatt én vagyok a hibás. Jól tudom kezelni ezeket a szituációkat, már megszoktam, hogy Magyarországon a rossz játék után az edzőt veszik elő, külföldön azért a játékosokat is szokták szidni…” – magyarázkodott a vezetők bizalmát egyelőre még élvező szakember.

Pintér és a bírók

Nagyon nem megy a Puskás Akadémiának az NB I-ben. Öt forduló után továbbra is nyeretlenül áll az utolsó helyen a nyáron nagy bevásárlást tartott felcsúti együttes. Pintér Attila, a csapat vezetőedzője nem arról híres, hogy a gyengébb meccsek után önvizsgálatot tartana, rendre egyszerűbb megoldást választ: „beleszáll” a bírókba. A Diósgyőr ellen az utolsó előtti percben bukták el a győzelmet, és bár a játék képe alapján a DVTK közelebb állt a három pont megszerzéséhez, a találkozó lefújása után Pintér még a pályán rárontott Iványi játékvezetőre, a meccs utáni sajtótájékoztatón pedig folytatta „ámokfutását”. „Nem fogom nem elmondani, ma sem kaptunk meg egy százszázalékos 11-est. Ugyanez az alapvonali játékvezető a Videoton elleni mérkőzésen rászólt a bíró fülére, ez most elmaradt. Ez az ötödik meccsünk, amikor keményen belenyúlnak a mérkőzésünkbe” – hangzott a felcsúti edző különös magyarázkodása az 5. forduló után…

Győztes főpróba

Jól sikerült a Videoton utolsó bajnoki mérkőzése a csütörtöki belgrádi, rendkívül fontos EL-mérkőzés előtt. A fenti megállapítás azonban csak akkor helytálló, ha pusztán az eredményt nézzük. A Vidi ugyanis rengeteg helyzetet elrontott, csupán Pátkai Máté és Danko Lazovics 2-2 óriási ziccert hibázott el. A Debrecen legjobbja, a 23 éves Szatmári Csaba volt, aki fiatal kora ellenére kiváló védőmunkát végzett, egészen 95 percig….Ekkor ugyanis a 16-oson belül szabálytalankodott a Loki hátvédje, ami után Kassai Viktor jogosan ítélt 11-est, amelyből aztán megszületett a fehérváriak győztes találata. Az biztos, hogy a Videoton részéről ennél sokkal jobb helyzetkihasználásra lesz szükség a Partizan elleni mérkőzésen az EL playoffjában.

Lanzafame: 5/5

Úgy tűnik, Marco Rossi nélkül is szárnyal a Honvéd. A kispestiek újabb győzelmükkel továbbra is vezetik a tabellát. A piros-feketék remek idényében nagy szerepet játszik Davide Lanzafame, aki eddig mind az öt fordulóban eredményes volt. Érdekesség, hogy az előző szezonban már volt egy hetes szériája, amivel beállította Détári Lajos kispesti rekordját. Ha az olasz így termel, szeptember elejére meg is döntheti azt.

Szlovák kapusok harca

Pikáns mérkőzésnek ígérkezett a Vasas–Mezőkövesd csata. Már csak azért is, mert mindkét együttes kapujában szlovák kapus állt Ľuboš Kamenár, valamint Tomáš Tujvel személyében. Radványi Miklós csapatának két vereség után kellett volna felállnia. Egészen a 90. percig úgy tűnt, hogy ez nem sikerül, de aztán jött Pillár fejese és Kamenár „majdnem-védése”. Az alapvonali asszisztens azonban egyértelműen gólt jelzett, ezzel pedig mindkét csapat első döntetlenjét érte el az idei szezonban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?