Dany Heatley visszatért

Washington. Az NHL legutóbbi játéknapján a St. Louis Blues elleni találkozón tért vissza a pályára Dany Heatley, az Atlanta Thrashers játékosa. A 22 éves támadó októberben súlyos balesetet szenvedett egyik csapattársával, Dan Snyederrel együtt, aki nem is élte túl a karambolt.

Washington. Az NHL legutóbbi játéknapján a St. Louis Blues elleni találkozón tért vissza a pályára Dany Heatley, az Atlanta Thrashers játékosa. A 22 éves támadó októberben súlyos balesetet szenvedett egyik csapattársával, Dan Snyederrel együtt, aki nem is élte túl a karambolt. Mivel a tehetséges csatár véralkoholszintje nem lépte át a megengedett határt, a bíróság valószínűleg elejti az ellene felhozott vádakat, melyek alapján akár 15 év börtönre is ítélhetnék. A New York Rangers a Washingtont fogadta, soraiban a fővárosiaktól megvásárolt Jaromír Jágrral. A cseh sztár igykezett, de nem tudott pontot szerezni volt együttese ellen. Egy hétre eltiltották Ted Leonsist, a Washington Capitals tulajdonosát, miután vasárnap összetűzésbe keveredett egy szurkolóval, a klubot pedig 100 ezer dolláros pénzbüntetéssel sújtották.

NY RANGERS–WASHINGTON 1:2 (0:1, 0:1, 1:0), g.: Ručinský, ill. Halpern, Whitfield; FLORIDA–PHILADELPHIA 3:3 (0:0, 1:1, 2:2 – 0:0), g.: Lilja, Kolník, Huselius, ill. Pitkänen 2, Weinrich; ATLANTA–ST. LOUIS 1:1 (0:0, 0:0, 1:1 – 0:0), g.: Cowan, ill. Mellanby; DALLAS–OTTAWA 5:3 (1:0, 0:3, 4:0), g.: Oliver, Modano, Turgeon, Zubov, Young, ill. Havlát, Redden, Schaefer; ANAHEIM–LOS ANGELES 3:4 (1:0, 0:2, 2:1 – 0:1), Rucchin 2, Szalej, ill. Barney, Robitaille, Stümpel, Corvo; SAN JOSE–CALGARY 4:1 (1:0, 1:1, 2:0), g.: Rathje, Marleau 2, Thornton, ill. Gelinas. (o-o, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?