Cselgáncstábor Gútán

cselgáncs

Mindig rendkívül jó visszhangja van a gútai cselgáncsklub által szervezett nemzetközi edzőtábornak, ezúttal is nagy érdeklődés övezte a dzsúdós találkozót. 
 

„A cselgáncsklubok már maguktól jelentkeznek az edzőtáborunkba, ez nagy presztízzsel bír számunkra is. Mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb körülményeket biztosítsuk az edzésekhez” – fogalmazott Kárpáty Ernő, a gútai cselgáncsklub elnöke. Az idén immár huszonhatodik alkalommal megrendezett találkozón négy ország (Ausztria, Csehország, Magyarország és Szlovákia) mintegy százhetven cselgáncsozója vett részt. Egy héten át naponta két alkalommal három csoportban zajlottak az edzések, ahol összesen tizennyolc edző irányította a munkát. 
„Fő célunk ezzel az edzőtáborral az volt, hogy lehetőséget biztosítsunk az utánpótlás számára, hogy minél változatosabb edzőpartnerekkel találkozzanak. Jelentőségét az adja, hogy viszonylag erős versenyzői mezőnyt sikerült összehozni. Baráti kapcsolatokat ápolunk a magyar illetve a szlovák klubokkal, és jó felkészülési feltételeket sikerült kialakítani. Ennek köszönhetően a Japánban nemrég kezdődött cselgáncs-világbajnokság előtt éppen Gútán edzett Csernoviczki Éva is” – nyilatkozta Kárpáty Ernő.


A gútai klub nagy erőkkel készül az őszi versenyidényre. A nyári alapozó edzések után Oroszlány, Vágbeszterce, Malacka nagydíjaira terveznek eljutni, illetve októberben hazai pályán, a hagyományos diáknagydíját, amelyet mindig nagy érdeklődés övezi. A terveik szerint szeretnének a legjobb versenyzőiket minél több versenyen elindítani, és az új dzsúdósokat bevezetni a versenyzésbe. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?