Csehekkel volt a szerencse

Bécs. Tegnap Bécsben elkészítették a jövő évi ausztriai jégkorong-világbajnokság csoportbeosztását. A szlovák válogatott az orosz, az újonc fehérorosz és a házigazda osztrák csapattal találkozik az első körben. A címvédő Kanada a B jelű négyesben kapott helyet, csakúgy mint a csehországi vb-n harmadik Egyesült Államok.

Bécs. Tegnap Bécsben elkészítették a jövő évi ausztriai jégkorong-világbajnokság csoportbeosztását. A szlovák válogatott az orosz, az újonc fehérorosz és a házigazda osztrák csapattal találkozik az első körben. A címvédő Kanada a B jelű négyesben kapott helyet, csakúgy mint a csehországi vb-n harmadik Egyesült Államok. Az előcsatározások során a végső győzelemre is esélyes csapatok közül a cseh együttesnek lesz ránézésre a legkönnyebb dolga, mivel Németország, Svájc és Kazahsztán legjobbjait kapta ellenfélnek.

A 2005-ös vb csoportbeosztása – A-csoport: Szlovákia, Oroszország, Ausztria, Fehéroroszország; B-csoport: Kanada (címvédő), Egyesült Államok, Lettország, Szlovénia; C-csoport: Svédország, Finnország, Ukrajna, Dánia, D-csoport: Csehország, Németország, Svájc, Kazahsztán.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?