Cibulková jelesre értékelte saját magát

Gond nélkül jutott be a Roland Garros női egyesének 2. fordu-lójába Dominika Cibulková.A szlovák teniszező ugyan hetedik a világranglistán, de spanyol ellenfele, Lara Arruabarrena-Vecino salakon mindenkire vesélyes szokott lenni. Ehhez képest a rangsorban 62.

Gond nélkül jutott be a Roland Garros női egyesének 2. fordu-lójába Dominika Cibulková.

A szlovák teniszező ugyan hetedik a világranglistán, de spanyol ellenfele, Lara Arruabarrena-Vecino salakon mindenkire vesélyes szokott lenni. Ehhez képest a rangsorban 62. hispán játékos minimális ellenállást tudott csak kifejteni Cibulková ellen a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában: 28 éves pozsonyi riválisa 82 perc alatt, 6:2, 6:1-re győzött.

„Tényleg kitűnően játszottam, az egész meccsen talán három labdát ütöttem meg rosszul. Az ellenfelemnek semmit nem engedtem, végig nyomás alatt tartottam őt, ami fontos volt, mivel más esetben kellemetlen tud lenni. Mindenképpen jelesre értékelném a teljesítményemet” – nyilatkozta Cibulková.

Érdekesség, hogy a vasárnap esti mérkőzést az időbeli csúszás és az ebből következő sötétedés miatt egy kisebb pályáról a létesítmény második legnagyobbjára, a Suzanne Lenglenről elnevezett pályára helyezték át. Cibulková örült a cserének. „A várakozás idegőrlő volt. A szervezők azzal jöttek utánam, hogy ha Venus Willimas meccse háromszettesre nyúlik, akkor egy másik félreeső pályára kell mennünk. Talán még sosem szorítottam ennyire az amerikai veteránnak” – árulta el Cibulková, aki a második fordulóban a tunéziai Ons Jabeurral fog találkozni.

Tegnap Kristína Kučová is lejátszotta első párizsi mérkőzését. A szlovák teniszező az első szettben még meg tudta szorongatni az ausztrál Samantha Stosurt, de szettlabdáról veszített (7:5), s a második játszmában már nem volt esélye (6:1). Magdaléna Rybáriková találkozója lapzártánk után ért véget. (TASR, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?