Bryantot kifütyülte a közönség

Boston. A rossz időjárási viszonyok miatt elmaradt a Utah Jazz-Memphis Grizzlies összecsapás az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A mérkőzésnek egyelőre nincs meg az új időpontja.

Boston. A rossz időjárási viszonyok miatt elmaradt a Utah Jazz-Memphis Grizzlies összecsapás az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A mérkőzésnek egyelőre nincs meg az új időpontja. A Grizzliesnek ez 24 órán belül már a második elhalasztott találkozója, miután egy nappal korábban – hasonló okok miatt – a Portland elleni meccsük időpontját módosították március 3-ra.

Sorozatban negyedik mérkőzését is elveszítette a Los Angeles Lakers, amely ezúttal a Denver Nuggets otthonában kapott ki, méghozzá meglepően simán, 22 ponttal. A meccs külön érdekességét Kobe Bryant személye szolgáltatta, aki először lépett pályára Coloradóban, mióta a nyáron, az állambeli Eagle városában nemi erőszak vádjával pert indítottak ellene. A hazai közönség – ahogyan arra számítani lehetett – már a bemutatásnál kifütyülte a 25 éves sztárt, majd a meccsen is hasonlóval „jutalmazta” minden megmozdulását, sőt a harmadik negyed közepén felhangzott a „bűnös, bűnös” rigmus is. A találkozón Bryant a hatalmas nyomás ellenére 27 pontig jutott, igaz, mezőnyből nagyon pontatlanul célzott, 23 kísérletéből csak nyolcat dobott be. Az idegenben megszakítás nélkül hatodszor veszítő Lakersből ezúttal is hiányzott Karl Malone és Shaquille O’Neal.

Négy győzelem után kikapott a ligaelső Sacramento. A kaliforniai együttest a Seattle verte meg, elsősorban Allen (22 pont, 9 gólpassz) és Radmanovics (21) remeklésének köszönhetően.

EREDMÉNYEK Boston–Orlando 101:93; Philadelphia–LA Clippers 100:80; Toronto–Cleveland 75:69; Miami–Chicago 102:95; Detroit–Houston 85:66; New Orleans–Washington 97:87; Milwaukee–Phoenix 95:87; Dallas–Golden State 105:99; Denver–LA Lakers 113:91; Seattle–Sacramento 104:93. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?