Brezík először a kispadon

Ma rendezik a labdarúgó Corgoň Liga 10. fordulójának mérkőzéseit. A sereghajtó Inter az Artmediát fogadja, a rimaszombatiak Rózsahegyen vendégeskednek.

A pozsonyi rangadón mutatkozik be Karol Brezík a hazaiak kispadján. „A katasztrofális rajt után feltétlenül pontokat kell szereznünk. Az erős kerettel rendelkező ligetiek az esélyesek, de ha védenceim mindent kiadnak, meglepetést okozhatunk” – olvasható az Inter honlapján Brezík nyilatkozata. Mivel a szövetség előírásai szerint egy csapat a bajnokság során mindössze egyszer cserélhet edzőt, Brezík egyelőre öt mérkőzésre szóló megbízást kapott. Tehát a vezetők nyitva hagyták a kiskaput...

Két vereség után (Ružomberok 1:2, Trenčín 0:1) nem a legjobb a hangulat a ligeti táborban. „Úgy készülünk, mint minden bajnokira, a hétfői gyakorlás után ma délelőtt lesz a gyülekező. Vladimír Weiss mester jelezte, változások lesznek a kezdőcsapatban. Šebo, Krejčík és Hellebrand felépült, s várhatóan mindnyájan lehetőséget kapnak. Ott akarunk maradni az élme-zőnyben, egyértelműen győzni megyünk a pasienkyi stadionba” – mondta lapunknak Borbély Balázs, az Artmedia csapatkapitánya.

Rózsahegyen lépnek pályára a rimaszombatiak, akik eddigi négy idegenbeli találkozójukon pontot sem szereztek, sőt még gólt sem rúgtak, ellenben kilencet kaptak. „Örvendetes, hogy két csatárunk, a tapasztalt Piszár és Staš hosszú kényszerpihenő után újra harcképes, s a héten megjött a brazil Amaro játékengedélye. Zelenský edző valószínűleg bizalmat szavaz a 21 éves dél-amerikai irányító középpályásnak. Javuló játékot várunk, már legfőbb ideje lenne, hogy vendégként is a kapuba találjunk. A nyitófordulóban 2:0-ra legyőztük a rózsahegyieket, most az egy ponttal szívesen kiegyeznénk” – jelentette ki Sebő László, a gömöriek menedzsere.

A MŰSOR – 15.00: Inter–Artmedia (Játékvezető: Hriňák), Ružomberok–Rimavská Sobota (Ďuriš), Púchov–Dubnica (Stredák); 17.00: Trnava–Žilina (Vlk); 18.00: Tren-čín–B. Bystrica (Olšiak). (sz. z.)

A bajnokság állása:

1. Dubnica 9 5 4 0 13:6 19

2. Žilina 9 5 2 2 22:10 17

3. Ružomberok 9 5 2 2 15:11 17

4. Dukla B. Bystrica 9 4 4 1 20:12 16

5. Artmedia 9 5 1 3 12:12 16

6. Trenčín 9 3 4 2 10:8 13

7. Púchov 9 3 1 5 7:12 10

8. Rim. Sobota 9 2 2 5 4:11 8

9. Trnava 9 1 3 5 9:15 6

10. Inter 9 0 1 8 5:21 1

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?