Bari Jenő hazatért

Fülek. A közép-szlovákiai IV. liga déli csoportjában futballozó fülekiek az elmúlt idény hajrájában szinte az utolsó pillanatban harcolták ki a bentmaradást. Az eredményes őszt harmatgyenge tavasz követte, 15 párharcukon csupán 15 pontot szereztek. Sorozatban (23-27. forduló) öt találkozójukat elvesztették.

Fülek. A közép-szlovákiai IV. liga déli csoportjában futballozó fülekiek az elmúlt idény hajrájában szinte az utolsó pillanatban harcolták ki a bentmaradást. Az eredményes őszt harmatgyenge tavasz követte, 15 párharcukon csupán 15 pontot szereztek. Sorozatban (23-27. forduló) öt találkozójukat elvesztették. Mélyrepülésük fő oka a foghíjas játékoskeret volt. Okulva a történtekből a nyári felkészülés nyitányán már nagy horderejű változásokra került sor az FTC-nél. Ez a megállapítás elsősorban az edző posztján bekövetkezett változásra vonatkozik. Nem kis meglepetésre az élvonalbeli tapasztalatokkal rendelkező Bari Jenő kezébe került a karmesteri pálca a klubnál. A legutóbb Magyarországon profiskodó, füleki illetőségű sportember, aki még mindig a Vác labdarúgója, Ľubomír Šimkovičot cserélte. „Eddigi vezetőedzőnkkel nem hosz-szabbítottunk szerződést. Utódjául a rutinos Bari Jenőt szemeltük ki. Jenci sem ódzkodott, vállalta a feladatot” – ecsetelte az edzőcserét Vladimír Cirbus füleki klubmenedzser. Azt még nem tudni, játékosként is segíti-e majd anyaegyesületét. Tény, hogy edzőmeccsen pályára is lépett, s a ragyolciak elleni győztes találkozón (3:1) a hálóba talált. Híreink szerint olykor harmincan is szorgoskodtak a füleki vár alatt, átlagban azonban húsz-fős keret készül az új idényre. Jól vizsgáztak az első komoly erőpróbájukon, hiszen a magyarországi EU-kupán harmadízben hódították el a serleget. „Egymást követik a tréningmeccsek. Terveink szerint az élvonalbeli rimaszombatiak és a II. ligás dunaszerdahelyiek ellen is pályára lépünk” – vázolta fel a következő napok, hetek elképzeléseit a sportvezető. Ugyancsak sokakat érdeklő információ, hogy végre elkezdődött a fedett lelátó építése. A helybeli focirajongók remélik, mielőbb birtokukba is vehetik majd a kényelmüket szolgáló létesítményt. (gh)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?