AZ EDZŐK MONDTÁK

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Vártuk, hogy az Inter a sikertelen kupamérkőzés után aktívan fog játszani. Eleinte sikeresen letámadtak bennünket játékosai, s ezzel nem tudtunk mit kezdeni. Pszichikailag sokat segített rajtunk az első félidő utolsó perceiben szerzett gól.

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Vártuk, hogy az Inter a sikertelen kupamérkőzés után aktívan fog játszani. Eleinte sikeresen letámadtak bennünket játékosai, s ezzel nem tudtunk mit kezdeni. Pszichikailag sokat segített rajtunk az első félidő utolsó perceiben szerzett gól. Szünet után javult a játékunk, gyorsan átjátszottuk a középpályát, s így többször teremtettünk veszélyes helyzeteket Hýll kapuja előtt. A második félidőben mutatott játékunkkal elégedett vagyok, azt hiszem, a nézőknek sem lehet kifogása.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Megérdemelten győzött a Slovan. Ha azonban mi szereztünk volna vezetést, másképp alakul az összecsapás. Nem így történt, s a hazaiak agresszív futballozását siker koronázta. Érzésem szerint az első gól előtt a játékvezető szabadrúgást ajándékozott a Slovannak. Szünet után már a hazaiak irányították a meccset, pillanatnyilag jobb játékosokkal rendelkeznek.”

ANTON DRAGÚŇ (Trenčín): „Ez a meccs is igazolta, a kassaiak nem véletlenül állnak a harmadik helyen. Tapasztalt labdarúgóik nagyszerűen érzik a játékot, az egész csapat dinamikusan futballozik, meg kell mondanom, a jobb csapattól kaptunk ki.”

BOHUMIL ANDREJKO (az FC Košice másodedzője): „Nagyon örülünk, hogy ezt a nehéz meccset megnyertük, s úgy gondolom, nem is érdemtelenül. Ezúttal is megmutatkozott, hogy mit jelent, ha a csapatban tapasztalt játékosok vannak, akik a fiatalabbakkal együtt küzdeni is tudnak. A mérkőzés nagy részében mi irányítottuk a játékot, a hazaiak védelmi hiba után egyenlítettek, de a csapat nem adta fel és szép akció után belőtte a második gólt.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Letámadásos játékkal akartuk meglepni ellenfelünket, a Trnava azonban jól megszervezett védekezéssel nem hagyott bennünket kibontakozni. Annak ellenére, hogy a második félidőben javult az iram, mindkét csapat előtt kevés gólszerzési lehetőség adódott, ezért végződött gól nélkül a találkozó.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Mindkét csapat számára fontos volt az összecsapás, ezért győzelemre játszottak. Az első játékrész taktikai harcot hozott, a másodikban akadt néhány gólszerzési lehetőség, s ha Kožuch értékesíti 120 százalékos helyzetét, lehet, hogy megszereztük volna a három pontot.”

MIROSLAV GERHÁT (Ružomberok): „Érdekes és izgalmas meccset láthattak a nézők. 1:0-ás vezetésünk után két védelmi hiba döntött. Csapatom küzdött, harcolt, a döntetlen talán igazságosabb lett volna. Szűk a keretünk, és hogy mi lesz tovább, az a klub belső ügye.”

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Žilina): „Nem született könnyen a győzelem, az első félidőben jobbak voltak a hazaiak, akik egyszerű futballt produkáltak. Szünet után már javult a játékunk, többször átjátszottuk ellenfelünket. Azt hiszem, megérdemelten győztünk.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Örülök, hogy nyertünk, de ez még semmit sem jelent. A fiúk küzdöttek, így kellene ezt minden mérkőzésen tenniük. Az új játékosok bemutatkozása jól sikerült, hasznára lehetnek a csapatnak.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Sokat vártunk ettől a meccstől, de nem tettünk meg mindent a siker érdekében. A hazaiak elsősorban agresszivitásban múltak felül bennünket. Ilyen hozzáállással idegenben nem szerzünk pontot.” (SITA, tv)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?