AZ EDZŐK MONDTÁK

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Tudtuk, hogy a Žilina keményen fog küzdeni az első hely visszaszerzéséért. Az első félidőben jó és technikás futballt játszott, nem engedett bennünket gyors ellentámadásokba. Nehezen lendültünk bele, Hluško sérülése után át kellett alakítanom a csapatot.

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Tudtuk, hogy a Žilina keményen fog küzdeni az első hely visszaszerzéséért. Az első félidőben jó és technikás futballt játszott, nem engedett bennünket gyors ellentámadásokba. Nehezen lendültünk bele, Hluško sérülése után át kellett alakítanom a csapatot. Játékosaim küzdőképessége és a meccs nagy részében mutatott jó játéka eredményezte a megérdemelt győzelmüket. Panaszom van a bíróra, aki elfogultan ítélkezett.”

LEOŠ KALVODA (Žilina): „Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez. Meg kell mondanom, egyszerű, határozott futballt produkáltak. Mi az összjátékra akartunk építeni, de ráfizettünk. Fatális tizenegyest hoztunk össze, majd utána öngólt rúgtunk. Ilyen meccsalakulást követően nehéz fordítani az eredményen.”

BOHUMIL ANDREJKO (az FC Košice másodedzője): „Taktikailag kitűnőt nyújtott a csapat, jól védekezett, ami az elmúlt meccsekről nem mondható el. Köszönöm a kassai nézőknek, hogy nagyszerűen buzdítottak. A későbbiekben attraktív a labdarúgást akarunk játszani, hogy a szurkolók mindíg elégedetten távozzanak a stadionból.”

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Szív és küzdőképesség nélkül nem lehet futballozni.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Csapatom ma totális csalódást okozott, mindenki csődöt mondott, talán csak Kinder és Medveď a kivétel, akik legalább küzdöttek. 1:2-es mérkőzés állásnál némileg bíztam a fordulatban, de végül is igazságos eredmény született, a Púchov teljesen megérdemelten győzött, akár tíz gólt is rúghatott volna nekünk.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Úgy érzem, teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot, játékosaim százszázalékos teljesítményt nyújtottak. A védekezés során kevés hibát vétettünk, több gólt is rúghattunk volna. Azzal is elégedett vagyok, hogy a középpályások kiválóan támogatták a támadásokat, melyek során Breška tündökölt. Nagyon bántott volna, ha ilyen nagyszerű játék után nem győztesen hagytuk volna el a pályát.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Célunk az volt, hogy aktív, offenzív futballt produkáljunk, erről tanúskodik, az első félidőben tulajdonképpen három csatárral játszottunk. Azt vártuk ellenfelünktől, hogy szervezett védekezéssel és gyors ellentámadásokkal igyekszik majd eredményes lenni. Sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, fiatal csapatom azonban nem volt képes minden lehetőséget kihasználni. Nagyra értékelem, hogy az utolsó percig teljes erőbedobással futballoztak.”

RÓBERT PALDAN (Trenčín): „Tudtuk, mi vár ránk az Inter-pályán, ennek ellenére lehetővé tettük, hogy a meccs kezdetétől fogva a hazaiak érvényre juttassák sok futáson alapuló játékukat. Az első félidőben olyan teljesítményt nyújtottunk, amit nem lehet értékelni, a másodikban legalább néhányszor eljutottunk riválisunk kapuja elé. Tisztább gólhelyzeteket azonban sárga-feketék dolgoztak ki, ezért megérdemelten nyertek.” (SITA, tv, sz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?