AZ EDZŐK MONDTÁK

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Nagyon boldog vagyok, üstökön ragadtuk a szerencsét. Jó iramú játékot hozott a meccs, a hazaiak támadó felfogásban futballoztak. Törés 1:1-es meccsállásnál következett be, amikor a vendéglátók nem rúgtak gólt, mi pedig igen. Nagyon jól védett Čobej, csapatunk legjobbja volt.

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Nagyon boldog vagyok, üstökön ragadtuk a szerencsét. Jó iramú játékot hozott a meccs, a hazaiak támadó felfogásban futballoztak. Törés 1:1-es meccsállásnál következett be, amikor a vendéglátók nem rúgtak gólt, mi pedig igen. Nagyon jól védett Čobej, csapatunk legjobbja volt.”

VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): „A nehéz talajú pályán küzdelmes mérkőzést vívtak a csapatok. Nehézkesen futballoztunk, a középpályán semmit sem tudtunk kigondolni. A döntetlen igazságosabb lett volna, sok hibát vétettünk a védekezés során, és erre ráfizettünk. Többször figyelmeztettem a vezetőket, hogy erősítések után kell nézni, mert ellenkez# esetben elmaradnak a sikerek. Az illetékesek egyelőre hallgatnak...”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Támadó futballt akartunk játszani – biztosított védelemmel, mivel a trencsénieknek veszélyes csatáraik vannak. A gyors gól után kellemetlenül éreztem magam, azt gondoltam, ismét eredménytelenek leszünk, de a csapat jól küzdött és megfordította az eredményt.”

RÓBERT PALDAN (Trenčín): „Nem érdemeltünk vereséget. A gól előtt egyéni hibát vétettünk, ilyesminek nem szabadna előfordulni. Amikor közelebb álltunk a győzelemhez, nagy helyzeteket hagytunk ki, s ez megbosszulta magát.”

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Az első félidőben idegesen, kapkodva játszottunk, ráadásul kaptunk egy szépnek mondható gólt. Szünet után gyorsan egyenlítettünk, utána felszabadultan játszott a csapat. Ehhez hozzájárult a két csere is, gyorsabb lett a játékunk, sokszor kerültünk helyzetbe. Annak is külön örülök, hogy 0:1 után sikerült fordítanunk.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Jól kezdtünk, irányítottuk a mérkőzést, húsz perc után azonban sok labdát elvesztettünk a mezőnyben; az ellenfél agresszív letámadása nem ízlett játékosaimnak. Vereségünk fő oka az volt, hogy nem nálunk játszott Vittek, aki egyértelműen az összecsapás legjobbja volt, ismét kiváló formáról tett tanúságot. Azt is el kell azonban mondanom, a góloknál nem figyeltünk rá kellőképpen.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Két nagy helyzetünket nem sikerült kihasználnunk a meccs elején, s ezt kihasználta ellenfelünk. Kiegyenlített játékot hozott az összecsapás, a 60. perctől kimondottan jó színvonalú meccset vívott a két csapat. Egyik sem akart megelégedni az eredménnyel, ezért az utolsó percig nagy volt a küzdelem. Úgy érzem, nagyobb arányban is nyerhettünk volna.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Fantasztikus közönség előtt kiváló futballt produkált a két csapat, maximális erővel az offenzívára koncentrált. Az volt a célunk, hogy már az elején meglepjük ellenfelünket, és ha kijött volna nekünk a lépés, akkor már a meccs elején vezethettünk volna két-három góllal. Az utolsó percig nyitott volt a küzdelem, ahogy kikaptunk, ugyanúgy nyerhettünk volna. Csodálattal kell beszélnem a nagyszombati szurkolókról, akik buzdításukkal nagyban hozzájárultak kedvenceik sikeréhez.”

BOHUMIL ANDREJKO (az FC Košice másodedzője): „Véleményem szerint a nézők attraktív labdarúgást láthattak. A zsolnaiakon nem látszott meg, hogy hét közben sikertelen BL-mérkőzést vívtak. Többször is mellénk szegődött a szerencse, megfordítottuk a mérkőzés állását, a hajrában azonban csődöt mondtunk. Három pontot is szerezhettünk volna, de eggyel is elégedettek vagyunk.”

LEOŠ KALVODA (Žilina): „Rehabilitálni akartuk magunkat a sikertelen kupamérkőzés miatt, s a fiúk emiatt eleinte idegesek voltak. Kevésbé volt folyamatos a játék, sok volt az ápolás a pályán. A kassaiaknak két helyzetük volt és két gólt lőttek. Mi háromszor találtuk el a kapufát és egyszer a felső lécet, s ha nem használjuk ki a legnagyobb lehetőségeket sem, nem gondolhatunk jó eredményre. (SITA, tv)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?