Alpok–Adria-kupa: otthon rajtolnak a címvédő komáromi kosarasok

Megjósolhatatlan, hogyan alakulnak az erőviszonyok az idén 16 csapatos sorozat D csoportjában.Bár csak a felkészülés közepén járnak, pénteken (18.00) mégis egy tétmeccs vár a komáromi férfikosarasokra: az MBK Rieker Com-Therm az Alpok–Adria-kupa címvédőjeként a szlovén KK Sentjur ellen kezdi meg haz

Megjósolhatatlan, hogyan alakulnak az erőviszonyok az idén 16 csapatos sorozat D csoportjában.

Bár csak a felkészülés közepén járnak, pénteken (18.00) mégis egy tétmeccs vár a komáromi férfikosarasokra: az MBK Rieker Com-Therm az Alpok–Adria-kupa címvédőjeként a szlovén KK Sentjur ellen kezdi meg hazai pályán a sorozat 2017/2018-as kiírását. „Természetesen minden nemzetközi meccsen fontos az eredmény, ez most sincs másképp. De a hazai bajnokság rajtjáig még van bő két hét, ezért inkább a felkészülés részeként tekintünk a mérkőzésre. Máshogy nem is lehetne, hiszen nagyjából három hete készül együtt a csapat, amely még az összeszokás fázisában van” – mondta lapunknak Paulík József, a komáromiak menedzsere.

Ezzel a B csoport többi tagja – a szlovéneken kívül a Děčín és a Körmend – sincs másképp, így nagyon nehéz megjósolni az esélyeket. „Szeretnénk minél jobban szerepelni, de nem tudjuk, az ellenfelek milyen erőt képviselnek, mert náluk is sok volt a változás. A nevek alapján sajnos mienk a legerősebb csoport a négy közül, egy-egy magyar és cseh élklubbal. Annyi előnyünk van a tavalyi évaddal összehasonlítva, hogy akkor már komoly sérültjeink voltak ez idő tájt, most viszont csak apróbb gondok akadtak” – tette hozzá Paulík.

A csoportokban mindenki mindenkivel találkozik otthon és idegenben is, a kieséses rendszerű nyolcaddöntőbe az első két gárda jut tovább a négyesekből. A privigyeiek az A csoportban (ellenfeleik: BC Vienna, USK Praha, Zlatorog Lasko), a lévai Patrióták a D csoportban (Ústí nad Labem, Helios Suns Domzale, UBSC Graz) szerepelnek, ők később játsszák az első meccsüket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?