Abaújszinai lett a legjobb görkorcsolyázó a U. S. Steel nyári sportjátékain

kori

A kassai U. S. Steel szervezésében immár 31. alkalommal került megrendezésre a vasgyár dolgozói számára rendezett nyári sportjátékok. 

A sporteseményen az Abaújszinai Atlétikai Kör tagjai is ott voltak: a 10 kilométeres futásban Ficzere Bertalan és Huszár Tibor, valamint görkorcsolyában Dubecky Pál. 

Ficzere a maga 70 évével a 60 év felettiek kategóriájában a 2. helyen végzett, összességében a 28 résztvevő közül a 20. helyen ért célba. „Nagyon örülök ennek az eredménynek, hiszen több, jóval fiatalabb versenytársamat is sikerült újfent megelőzni. Egyre nehezebb velük versenyezni, de úgy látom, hogy még sikerül lépést tartani velük, és ez mindenképp biztató a soron következő versenyek szempontjából” – jelentette ki Ficzere, aki a versenysorozat folyamán már többször is dobogóra állhatott, sőt nemegyszer annak legfelső fokára is. 

Huszár Tibor összesítésben a 26. helyen zárt, azonban ugyanebben a korosztályban a 4. lett. „Jó érzés, hogy még tudom tartani a lépést tartani a fiatalabbakkal, ami azt jelenti, hogy még van jövőm” – mondta nevetve a 70. életévében járó Huszár is. 

A görkorcsolyázók 10 kilométeres számában abaújszinai siker született a 20 fős mezőnyben, a korosztálytól függetlenül zajló versenyben a 47 éves Dubecky Pál végzett az élen. „A pandémia miatt több verseny is elmaradt az elmúlt időszakban, ezért ez az első hely valamelyest kárpótol. Jó érzés tudni, hogy nem volt hiábavaló a sok edzés, a befektetett munka” – mondta Dubecky.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?