A végén mindig a Vardar

Igazi csúcskézilabdát láthattunk a férfikézilabda BL kölni Final Fourjában.

Igazi csúcskézilabdát láthattunk a férfikézilabda BL kölni Final Fourjában. Íme öt pillanat, amire sokáig emlékezni fogunk.

Az a bizonyos bejátszás…

Néhány másodperc van hátra a Veszprém–PSG elődöntőből, 27:26-ra vezetnek a párizsiak, a Veszprém kapus nélkül, hét a hat ellen támad az egyenlítésért, Pálmarsson keresi a labdával Andreas Nilssont… Lelki szemeinkkel látjuk, ahogy a svéd beálló befordul, vetődik és gól… De Nilsson nem tudja összeszedni a labdát, a katarzis elmarad.

Gajic kötélidegei

A PSG elleni elődöntő első veszprémi hetesét Momir Ilics kihagyta. Ettől kezdve Dragan Gajic állt oda a büntetőkhöz, és az aktuális eredménytől, a tomboló-dudáló-tapsoló közönségtől, a hangszórókból dübörgő „Under Pressure”-től függetlenül végtelen magabiztossággal lőtte őket. Ötből ötöt.

Mikler mámora

Mikler Roland a Barcelona elleni bronzmeccs második félidejében kapott lehetőséget a Veszprém kapujában, és hihetetlen energiákat tudott mozgósítani a húszezres katlanban. Fontos labdákat fogott meg, a veszprémi támadásoknál a közönséget hergelte, csapata góljainál extázisban üvöltött.

A Veszprém azért is tudta legyőzni a Barcelonát 34:30-ra, mert az elődöntő csalódása után a játékosok így fel tudták pörgetni magukat.

Kapuspárbaj

Sterbik Árpád az egyik oldalon, Thierry Omeyer a másikon. A két veterán kapus (előbbi 37, utóbbi 40 éves) mintha egymásra licitált volna a Vardar–PSG döntőben, egyik ziccert védték a másik után, a drukkerek őrjöngtek.

A Vardar végjátékai

Az elődöntőben 15, a döntőben 7 másodperccel a rendes játékidő vége előtt egyenlített a Vardar ellenfele, de a macedónok egyik esetben sem engedték, hogy hosszabbítás legyen. Szombaton a Barcelona ellen Luka Cindric négy másodperccel a meccs vége előtt vágott bődületes átlövésgólt, másnap a PSG-vel szemben Ivan Cupic 59 perc 58 másodpercnél húzta vissza a rövid felsőbe a szélről, ezzel a mennybe lőtte a macedónokat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?