A Haas csapatfőnöke meglátogatja Grosjeant a kórházban

Romain Grosjean

Hétfőn meglátogatja a kórházban Romain Grosjeant Günther Steiner, a Haas Forma-1-es istálló csapatfőnöke, aki mindenek előtt a versenyzőt szeretné meghallgatni arról, hogy autóba akar-e még ülni a folytatásban.

A 34 éves francia pilóta a vasárnapi Bahreini Nagydíjon szenvedett ijesztő balesetet, melyben versenyautója kettétört, az üzemanyag kigyulladt, Grosjeannak pedig a lángokkal borított roncsokból kellett kiszállnia, hogy aztán a mentőcsapat segítségével elhagyhassa a helyszínt.

A versenyző kisebb égési sérüléseket szenvedett mindkét kézfején, de hétfőn már leveszik róla a kötéseket, a Haas közlése szerint pedig kedden már elhagyhatja a kórházat.

"Jól van, de azt még nem tudja, hogy hogyan néznek ki a kezei" - nyilatkozta Steiner, aki egyelőre még nem akart arról beszélni, hogy a hétvégi Szahíri Nagydíjon helyettesíti-e valaki Grosjeant, először ugyanis a versenyzővel akar egyeztetni.

"Támogatni fogom abban, amit szeretne" - jelentette ki a csapatfőnök, hozzátéve, hogy elegendő cserealkatrészük van, versenyautó biztosan rendelkezésre áll majd a hétvégi fordulón.

A Haas másik autóját a dán Kevin Magnussen vezeti.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?